Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja znam da mi je bilo bolje prije, ako nije bilo necega goriva,kave,praska redukcija struje ali nije nista poskupjelo imali smo pune svinjce, štale krava poljoprivreda a danas nemamo ništa sve je uništeno.Šta mi vrijedi mobitel, tv internet kada mi ... prikaži još!i nije dosta to malo mirovine za puni staž jedva 624€ oda mi daj taj prosjek starosne mirovine bitno da sabor ima i jos im nije dosta pa moraju nama i to malo oduzet.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja znam da mi je bilo bolje prije, ako nije bilo necega goriva,kave,praska redukcija struje ali nije nista poskupjelo imali smo pune svinjce, štale krava poljoprivreda a danas nemamo ništa sve je uništeno.Šta mi vrijedi mobitel, tv internet kada mi ... prikaži još!i nije dosta to malo mirovine za puni staž jedva 624€ oda mi daj taj prosjek starosne mirovine bitno da sabor ima i jos im nije dosta pa moraju nama i to malo oduzet.
prolaze samo komentari da je prije bilo bolje
prolaze samo komentari da je prije bilo bolje