Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Što su komunjare uradile Vici Vukovu, po narudžbi iz Srbije SDP I Možemo kao i mnogi crveni LEFTARDI neprestano rade M.P: Thompsonu , Marko se neda , mogu mu popušiti nježnik mislim na komunistički šuplji batoljon , ako im Marko dozvoli.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
vice je veliki plevac, samo zelim reci i da je djordje bio takav, a njegovu uspjesnicu "zvizduk u osam" znam poslusati i danas
Bavio se politikom ne pjevanjem sta je trebalo pjevacu ici u sabor.. govorit protiv ikoga u jugi je bilo zabranjeno
Što su komunjare uradile Vici Vukovu, po narudžbi iz Srbije SDP I Možemo kao i mnogi crveni LEFTARDI neprestano rade M.P: Thompsonu , Marko se neda , mogu mu popušiti nježnik mislim na komunistički šuplji batoljon , ako im Marko dozvoli.