Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Platio je, ipak je platio!
Htjela ste reći proizvođač opijuma u medicinske svrhe, FYROM (bivša ju republika Makedonija. valjda. Učio u školi o proizvodnji maka.
Ovaj express je čak i žutom novinarstvu dao jednu sasvim novu dimenziju... Copy/paste, google translate novinarstvo s perjanicom Raifom na čelu... Jedino me brine jel itko našao jetru dotičnog unuka nakon što ju je izgubio...?
Stari je sasvim Ok. I pametno je postupao .. Kao god novinari imaju svoje uvjerenje ne znači da je i ispravno .. I stvar je iz oniga doba što je sa otmičarima kako da ih nisu uhvatili bolje da je ... prikaži još! policiji kontra bandi ponudio debelu lovu za uhićenje ... Ako nisu i sami to izveli !!!
prikovan za invalidska kolica. Znači, taj izraz nisam čula još od komunizma.... Da se razumijemo, i ja sam "prikovana" tako da se ne rugam, nego čudim ljudskoj nepismenosti i nikakvom daljnjem napretku
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Platio je, ipak je platio! Htjela ste reći proizvođač opijuma u medicinske svrhe, FYROM (bivša ju republika Makedonija. valjda. Učio u školi o proizvodnji maka.
Ovaj express je čak i žutom novinarstvu dao jednu sasvim novu dimenziju... Copy/paste, google translate novinarstvo s perjanicom Raifom na čelu... Jedino me brine jel itko našao jetru dotičnog unuka nakon što ju je izgubio...?
Stari je sasvim Ok. I pametno je postupao .. Kao god novinari imaju svoje uvjerenje ne znači da je i ispravno .. I stvar je iz oniga doba što je sa otmičarima kako da ih nisu uhvatili bolje da je ... prikaži još! policiji kontra bandi ponudio debelu lovu za uhićenje ... Ako nisu i sami to izveli !!!
prikovan za invalidska kolica. Znači, taj izraz nisam čula još od komunizma.... Da se razumijemo, i ja sam "prikovana" tako da se ne rugam, nego čudim ljudskoj nepismenosti i nikakvom daljnjem napretku