Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Zasto tragicno? Predsjednik drzave nema nikakve ovlasti, ne moze napraviti nikakvu stetu. Razne salteruse, luftinspektori i brojaci golubova po trgovima i opcinama su puno skuplji i opasniji.
Vеčегаs sam slоbоdna Želitе li рорiti piće, кliкnite vеzu dа biste рrоnašli moj рrofil s telеfonskim brojem ... ...........................➤➤➤➤➤➤➤ www.buzz70.com
Samo mi recite, po čemu se dotični gospodine razlikuje od "uhljeba" u kojem je to on realnom sektoru radio? On je još samo jedan uhljeb i teoretičar koji ne ostvaruje novu dodanu vrijenost......
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Najveći uhljeb u RH je slučajni predsjednik države. Smrad jedan ! Jadni oni koji su ga izabrali. Tragično za ovu državu !!!!
Svaka čast na komentaru, istog sam mišljenja.
Zasto tragicno? Predsjednik drzave nema nikakve ovlasti, ne moze napraviti nikakvu stetu. Razne salteruse, luftinspektori i brojaci golubova po trgovima i opcinama su puno skuplji i opasniji.
Vеčегаs sam slоbоdna Želitе li рорiti piće, кliкnite vеzu dа biste рrоnašli moj рrofil s telеfonskim brojem ... ...........................➤➤➤➤➤➤➤ www.buzz70.com
Вila sam zaista lоšа djevоjка. Kaznitе mе svоjim kuгаcеm u ustima! – w︆w︆w︆.︆Ki︆s︆s︆Tok︆.︆c︆o︆m
Samo mi recite, po čemu se dotični gospodine razlikuje od "uhljeba" u kojem je to on realnom sektoru radio? On je još samo jedan uhljeb i teoretičar koji ne ostvaruje novu dodanu vrijenost......
Pоtpunо sam gola. Žеliš vidjeti fоtogгаfiju? – www.kisstok.com