Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Zato sto smo mi Hrvati picke od naroda. Navikli smo kroz povijest da nas guzi ko god i gdje god zeli. Kod nas vlada politika da smo mi tu zbog drzave, a ne drzava zbog nas. Lopovluk na najvisim razinama ... prikaži još!a maskiran u lazno domoljublje. Pljuc... na ovu gologuziju. Hvala bogu i ja cu uskoro pobjec iz ove suge od zemlje.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Zato sto smo mi Hrvati picke od naroda. Navikli smo kroz povijest da nas guzi ko god i gdje god zeli. Kod nas vlada politika da smo mi tu zbog drzave, a ne drzava zbog nas. Lopovluk na najvisim razinama ... prikaži još!a maskiran u lazno domoljublje. Pljuc... na ovu gologuziju. Hvala bogu i ja cu uskoro pobjec iz ove suge od zemlje.
jer mažnjavamo sa strane tak da se to izkompenzira