Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja u svome životu nisam pročitao gluplji članak na temu. Dobro ne mora baš biti najgluplji, ali spada u top 5. Ovo je primjer kako da se piše, a ne napiše ništa. Zašto jednostavno niste pitali nekog tko se bavi ... prikaži još! rashladnom tehnikom, ili jednostavno copy/paste, ali neki normalan članak.
Od svih stvari koje sam ovdje pročitao niti jedna, u biti samo da friz treba očistiti od leda radi uštede energije. Ni spomena o brtvljenju vrata, odmicanju od izvora topline, pa i zračnosti izmjenjivača topline, spuštanju tj dizanju temp. za ... prikaži još!a samo stupanj štedi energiju.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja u svome životu nisam pročitao gluplji članak na temu. Dobro ne mora baš biti najgluplji, ali spada u top 5. Ovo je primjer kako da se piše, a ne napiše ništa. Zašto jednostavno niste pitali nekog tko se bavi ... prikaži još! rashladnom tehnikom, ili jednostavno copy/paste, ali neki normalan članak.
Od svih stvari koje sam ovdje pročitao niti jedna, u biti samo da friz treba očistiti od leda radi uštede energije. Ni spomena o brtvljenju vrata, odmicanju od izvora topline, pa i zračnosti izmjenjivača topline, spuštanju tj dizanju temp. za ... prikaži još!a samo stupanj štedi energiju.
Sad je to famozni marketinški eco mod. Ima se tu što reći. Ali brate članak. Jao, radije nemojte ništa pisati!