Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pa ja to vise nekuzim vi novinari vec unaprjed znste ko ce dobiti kakve izbore jer jr ljevica ili desnica nesto odlucila a sta je sa nama obicnim glasacima nista ko nas hebe ili smo svi u nekoj stranci
Sve osobe kao moguće kandidate , koje ste naveli, su jedan naj običniji politički šljam. Kada pomnije pročitamo tekst, zaključuje se da će budući predsjednik izgubljene Hrvatske, biti Ludi Milojko ( Milanović ). I daj prestanite više pozitivno pričati o ... prikaži još! tom jebivjetru Buriloviću. Da, bio je u šećerani Županja, predsjednik Uprave, a zna se kako. Čovjek je običan jebivjetar i politički ljigavac.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
I treba da ode - moj glas tu gubi.
To nije smjela reći!
hahaha baš mi je drago vidjela je i ona da ima puno huškača u drzavi, a neki su bili kad je dala zakletvu...i sad je mrze
Pa ja to vise nekuzim vi novinari vec unaprjed znste ko ce dobiti kakve izbore jer jr ljevica ili desnica nesto odlucila a sta je sa nama obicnim glasacima nista ko nas hebe ili smo svi u nekoj stranci
Sve osobe kao moguće kandidate , koje ste naveli, su jedan naj običniji politički šljam. Kada pomnije pročitamo tekst, zaključuje se da će budući predsjednik izgubljene Hrvatske, biti Ludi Milojko ( Milanović ). I daj prestanite više pozitivno pričati o ... prikaži još! tom jebivjetru Buriloviću. Da, bio je u šećerani Županja, predsjednik Uprave, a zna se kako. Čovjek je običan jebivjetar i politički ljigavac.