Top News
9479 prikaza

'Marginalci' protiv Kolinde - zbog njih odlazi s Pantovčaka?

Komentari 5 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nononina 15:31 13.Veljača 2018.

I treba da ode - moj glas tu gubi.

• galjego 19:32 13.Veljača 2018.

To nije smjela reći!

• nelson 10:04 14.Veljača 2018.

hahaha baš mi je drago vidjela je i ona da ima puno huškača u drzavi, a neki su bili kad je dala zakletvu...i sad je mrze

• Stevekn68 03:19 26.Veljača 2018.

Pa ja to vise nekuzim vi novinari vec unaprjed znste ko ce dobiti kakve izbore jer jr ljevica ili desnica nesto odlucila a sta je sa nama obicnim glasacima nista ko nas hebe ili smo svi u nekoj stranci

• ivanh4 09:08 16.Veljača 2018.

Sve osobe kao moguće kandidate , koje ste naveli, su jedan naj običniji politički šljam. Kada pomnije pročitamo tekst, zaključuje se da će budući predsjednik izgubljene Hrvatske, biti Ludi Milojko ( Milanović ). I daj prestanite više pozitivno pričati o ... prikaži još! tom jebivjetru Buriloviću. Da, bio je u šećerani Županja, predsjednik Uprave, a zna se kako. Čovjek je običan jebivjetar i politički ljigavac.

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.