Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Hm, ako ćemo vjerovati modelu o nastajanju, trajanju i smrti zvijezda, naše Sunce će do tada već davno eksplodirati u super-novu i spržiti Zemlju, a potom biti nekakav ugaraak koji će lagano dogorjevati nesposobno da održava život u onom što ... prikaži još! ja sada sunčev sustav.....
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Hm, ako ćemo vjerovati modelu o nastajanju, trajanju i smrti zvijezda, naše Sunce će do tada već davno eksplodirati u super-novu i spržiti Zemlju, a potom biti nekakav ugaraak koji će lagano dogorjevati nesposobno da održava život u onom što ... prikaži još! ja sada sunčev sustav.....
Mene baš briga kaj če biti za 100 godina kad me neče biti na ovom svijjetu.