Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
znanost je dokazala da nema razloga da ne postoji sasvim prazni svemir, ili onaj sa samo jednom galaktikom, ili onaj s životom na svakom planetu, ili potpuno sterilni svemir usprkos bezbrojnim planetima, ili onaj s životom na jednom jedinom planetu ... prikaži još! - kao u slučaju našega svemira.
dakle, para u obliku gejzira izbija kroz europinu koru, što me navodi na zaključak da voda europina oceana ključa, vrije, kao u "pretis" loncu pa mi takav okoliš ne izgleda kao onaj u kojem nastaje život ili onaj pogodan za ... prikaži još! život, ali, što ja, totalno radoznali amater, znam o tome.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
znanost je dokazala da nema razloga da ne postoji sasvim prazni svemir, ili onaj sa samo jednom galaktikom, ili onaj s životom na svakom planetu, ili potpuno sterilni svemir usprkos bezbrojnim planetima, ili onaj s životom na jednom jedinom planetu ... prikaži još! - kao u slučaju našega svemira.
dakle, para u obliku gejzira izbija kroz europinu koru, što me navodi na zaključak da voda europina oceana ključa, vrije, kao u "pretis" loncu pa mi takav okoliš ne izgleda kao onaj u kojem nastaje život ili onaj pogodan za ... prikaži još! život, ali, što ja, totalno radoznali amater, znam o tome.
nema još 100%dokaza da postoji život tamo