Kultura
3694 prikaza

Bolji život: Violetu Popadić trebala je glumiti Ena Begović

Ena Begović
Robert Anić (PIXSELL)
Lidija Vukičević ulogu života je dobila nakon što ju je zbog obaveza odbila prvakinja zagrebačkog HNK

Uloga Violete Popadić u kultnoj seriji "Bolji život" proslavila je Lidiju Vukićević i napravila od nje seks-simbol, ali malo je poznato da seksipilna Lidija nije bila prvi izbor za tu ulogu.

Naime, uloga Violete bila je prvo ponuđena legendarnoj prvakinji HNK Eni Begović, koja je ulogu odbila zbog obaveza koje je tada imala u kazalištu i općenito nije prihvaćala televizijske projekte.

Bolji život | Author: The Mirisch Company/United Artists The Mirisch Company/United Artists
"Išla je iz projekta u projekt, a u "Boljem životu" sigurno nije mogla glumiti jer je imala obaveze u kazalištu. Igrala je te godine u predstavi "Skup" Marina Držića, na Dubrovačkim ljetnjim igrama, a pripremale smo zajedno predstavu "Grička veštica" po tekstu Marije Jurić Zagorke", izjavila je svojevremeno Enina sestra, glumica Mia Begović.

Uloga Violete proslavila je Lidiju Vukičević koja je osvojila srca gledatelja i to joj je najveća uloga koju je imala u svojoj glumačkoj karijeri.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.