Kultura
108 prikaza

U četvrtak i u petak se u Varaždinu održava deveti bestiVal

KaLibar
I ove godine će na Kalibar bestiValu svečano uručiti Nagradu Post scriptum za književnost na društvenim mrežama, bit će predstavljeno i nokoliko novih izdanja, a sudjelovat će renomirani gosti

Danas i sutra se održava Kalibar bestiVal u Varaždinu. Ovo je deveto izdanje ove manifestacije, a treće uzastopno koje se održava u Varaždinu. 

I ove godine će na Kalibar bestiValu svečano uručiti Nagradu Post scriptum za književnost na društvenim mrežama. Dodjela je danas, a za godinu 2021. dobitnica je Vanda Petanjek. Također će se premijerno predstaviti zbirka poezije "Cirkulacija nepotrebnih stvari" (Jesenski i Turk) prošlogodišnje dobitnice Senke Kapetanović te zbirka priča "Depilacija" Mladena Kopjara (Ljevak). 

 | Author: KaLibar KaLibar

U rodnom joj Varaždinu bestiVal će sutra konačno predstaviti dobitnicu nagrade Goran za mlade Vidu Sever i njezinu knjigu "Suho mjesto" kao i zbirku "Fragmenti opsesije" Marka Presečkog u performativnoj varijanti. Sudjelovat će i već davno kanonizirani autori: Nada Gašić i Drago Glamuzina.

Više o gostima i programu možete doznati na FB stranici KaLibar bestiVal.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.