Kultura
122 prikaza

Koncert Pavela u subotu 25.6. odmah nakon tekme u MSU

Pavel
Promo
U subotu grupa Pavel održava koncert na krovu Muzeja suvremene umjetnosti, a u slučaju kiše terasa će biti natkrivena

Ljeto u MSU nastavlja sa svojom subotnjom rapsodijom najbolje pop i rock glazbe, filma i kulture!  Nakon poklon koncerta poljskog benda "Kormorany", na spektakularnu terasu Muzeja suvremene umjetnosti u subotu 25. lipnja penje se indie-pop atrakcija Pavel. "Nikad osrednji, a uvijek autentični", "s vama će napraviti da vrijede još i više", nemojte "tratiti mladost" i uživajte u još jednoj čudesnoj večeri na najglazbenijem zagrebačkom krovu.

Svoj posljednji album, "I mi smo došli na red" grupa Pavel objavila je 2014. godine, a apsolutni imperativ za poslušati ih u MSU-u jest obećanje frontmena Aljoše Šerića da će sljedeći album biti nešto sasvim novo; bit će najšareniji dosad, razmahat će se od indie folka preko irske tradicionalne do countryja, sve do romske glazbe. A kako ćemo na objavu tog albuma morati pričekati najmanje do kraja godine, nastup Pavela na Ljetu u MSU jedinstvena je prilika da provjerite dokle je Šerić stigao do sada, te da se počastite prvoklasnom glazbenom večeri.

Nakon Pavela, domaće jednomjesečno bombardiranje decibelima ravno iz električnih gitara za dušu MTV generacije i sve one koji se tako osjećaju nastavlja vječno mladi Pips Chips Videoclips, zatim nepoderivi Let3, TBF sa svojim savršenim dijagnosticiranjem društva u stihu i beatu i Psihomodo Pop za kraj već duboko u ljetu 23. srpnja.

Za koncerte su ulaznice u pretprodaji 85 kuna, a na dan koncerta 95 kuna. Ulaznice nabavite na blagajni MSU-a te na www.eventim.hr i svim prodajnim mjestima Eventima, a za Pavel, ukoliko ih budete kupovali na bilo kojoj od 105 benzinskih crpki Petrola, dobit ćete i 10 posto popusta. Deviza Ljeta u MSU-u i ove je godine da je svaki koncertni dan cjelodnevni praznik kulture, pa će ulaznica za Pavel vrijediti istog dana i za upad u Art-kino Metropolis u sklopu MSU-a, na projekciju španjolske humoristične drame "Savršen dan", ulaznica za Pipse 2. srpnja vrijedit će i za talijansku filmsku dramu "Mladost", ulaznica za Let3 9. srpnja otvarat će i vrata kina za Matanićev "Zvizdan", za TBF 16. srpnja vrijedit će i za francuski film "Lijepi dani", a uz Psihomodo Pop 23. srpnja na rasporedu će biti i francuski film "Vikendi".

Povrh svega toga, tijekom cijelog Ljeta u MSU-u s ulaznicama koje vrijede i za koncerte i za odabrane filmove u kinu Metropolis, apsolutno ste dobrodošli i na izložbu "Divlji zapad. Povijest neoavangarde Wroclawa", na bogatu prezentaciju umjetnina, filmova, fotografija i audio snimki iz grada koji je uoči Drugog svjetskog rata imao čak milijun stanovnika, ali i koji se više nikad nije sasvim oporavio ni od razaranja ni od Željezne zavjese.

Festival Ljeto u MSU i ove godine prate Turistička zajednica grada Zagreba te Jadransko osiguranje. Dobru zabavu osigurava i Karlovačko, partner projekta!

Mr. Jack zna da glazba, baš kao i on, zbližava ljude, stoga se i ove godine odazvao pozivu i ljetuje u MSU-u! Kako su, od riječi važnija djela koja ih prate, za svoje prijatelje pripremio je brojna iznenađenja. Otkrivamo ih uskoro, jer je Ljeto iza ugla!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.