Kultura
64 prikaza

Milo Manara crta uživo na 29. Sa(n)jam knjige u Istri

Simone Florena
U subotu, 25. studenog, u 13.30 sati u središnjem holu Doma hrvatskih branitelja Manara će crtati uživo jednu od svojih osebujnih, legendarnih djevojki s kojima već desetljećima oduševljava ljubitelje stripa

Milo Manara, počasni gost 29. Sa(n)jam knjige u Istri i jedan od najvećih autora stripa na svijetu, predstavit će se u subotu, 25. studenog u još jednom ekskluzivnom programu pred pulskom publikom, a organiziran je i susret slavnog umjetnika s novinarima.

U subotu, 25. studenog, u 13.30 sati u središnjem holu Doma hrvatskih branitelja Manara će crtati uživo jednu od svojih osebujnih, legendarnih djevojki s kojima već desetljećima oduševljava ljubitelje stripa, čitatelje i kritiku diljem svijeta. Također, zbog velikog interesa medija u subotu u 14 sati u Kavani Mozart bit će organizirana konferencija za novinare na kojoj će gost biti Milo Manara.

 | Author: Profimedia Profimedia

Podsjetimo, Milo Manara, osim na otvaranju Sajma, u petak 24. studenog , u 20 sati u Crvenom salonu DHB-a predstavlja strip „Il nome della rosa/Ime ruže“ (Oblomov Edizioni ), nastao prema slavnom romanu Umberta Eca. Dio je to programa Storie italiane/ Život u oblacima.

U subotu 25. studenog u Muzejsko- galerijskom prostoru Sveta srca u 20.30 sati bit će otvorena velika Manarina izložba „Između stripa, literature i filma“, a u nedjelju 26. studenog gost je Doručka s autorom, koji se održava u 11 sati u Kavani Mozart s početkom u 11 sati, a voditelj je Aljoša Pužar.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.