Kultura
257 prikaza

Nove fotke iz Igre prijestolja otkrivaju tko je preživio, a tko ne

Igra prijestolja (Šesta sezona)
1/20
HBO
Otkrijte koga ćete gledati u šestoj sezoni Igre prijestolja

Ako ste se pitali tko je od likova preživio završetak pete sezone Igre prijestola i pojavit će se u šestoj sezoni, otkrio vam je HBO nakon što su pustili 20 fotografija iz nove sezone koja će se početi emitirati u drugoj polovici travnja. 

Međutim, Jona Snowa nema ni na jednoj od tih fotografija tako da je njegova sudbina još uvijek nepoznata.

Igra prijestolja (Šesta sezona) | Author: HBO HBO

Najveći spojler zasigurno je slika na kojoj Sansa Stark vadi Greyjoya iz smrznutog jezera. Zadnja scena u kojoj smo ih vidjeli zajedno bila je kada smo ih vidjeli da zajedno skaču sa zida. 

Međutim, sudbina nije bila naklonjena prema Myrcellu Baratheon. Fotografije otkrivaju njezino mrtvo tijelo kako leži na podu dok ju njezin ujak (ili otac) Jamie Lannister promatra. 

Igra prijestolja (Šesta sezona) | Author: HBO HBO

Još jedno veliko iznenađenje koje nam donosi 6. sezona je činjenica da je Bran Stark prohodao. Naime, slika pokazuje Brana kako normalno stoji, ali naravno, nije isključena mogućnost da je u pitanju samo još jedna od njegovih vizija. 

Na fotografijama se vidi i Cersei, koja izgleda kao da se dobro oporavila nakon što je u petoj sezoni završila gola i prekrivena pljuvačkom i trulim voćem i povrćem.

Igra prijestolja (Šesta sezona) | Author: HBO HBO

Arya Stark je prikazana na slikama kao još uvek slijepa. Većina likova je preživjela petu sezonu, među kojima je i Tyrion Lannister. Za par likova koji se ne pojavljuju na slikama još uvijek se ne zna jesu li preživjeli petu sezonu, među njima je i Jon Snow. 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.