Life
667 prikaza

Amazon dronovi: Dostava budućnosti i prilika za zaradu

Amazon Promo
Promo
Cijeli sustav je osmišljen tako da dron pokupi pošiljku u skladištu, odleti do primatelja i tamo je ispusti. Dron se može kretati vertikalno, preći oko 15 km na visini od 120 metara, te ponijeti paket težine od oko 2.5 kg

Amazon je ušao u partnerstvo s vladom Velike Britanije u projektu testiranja dronova za isporuke paketa. Prije partnerstva s Velikom Britanijom, Amazon je testiranje dronova obavio u Kanadi i Nizozemskoj. 
Sve to je utjecalo da cijena dionica Amazona od početka godine poraste oko 56% i u srpnju dostigne rekordno visoku vrijednost.

Iskoristite priliku i preuzmite 50€ za trgovanje na svjetskoj burzi i zaradite na cijeni dionica Amazona!

50€ za trgovanje možete preuzeti ovdje.

Cijeli sustav je osmišljen tako da dron pokupi pošiljku u skladištu, odleti do primatelja i tamo je ispusti. Dron se može kretati vertikalno, preći oko 15 km na visini od 120 metara, te ponijeti paket težine od oko 2.5 kg. 

Za lokaciju testiranja su izabrane ruralne i prigradske oblasti. Amazon, također, radi na senzorima koji će osigurati da dronovi prepoznaju i zaobiđu prepreke, ali i na testiranju probnih letova, gdje će jedna osoba moći upravljati s više visoko automatiziranih dronova. Ova usluga bi trebala smanjtii vrijeme isporuke, na 30 minuta, ili kraće.

Prošle godine, Kancelarija za patente i žigove SAD-a, predstavila je način  na koji bi bespilotna letjelica mogla pokupiti paket i odnijeti ga na određenu destinaciju, uz komunikaciju s ostalim dronovima koji su u zraku i koji bi na taj način poboljšali planiranje ruta.
Međutim, Amazon je često dolazio u sukob s američkim regulatorima, naručito s Američkom administracijom za zrakoplovstvo, koja je nedavno objavila novi set pravila, kojim je zaustavljeno prenošenje paketa dronovima, što je i dovelo do toga da Amazon prebaci lokaciju za istraživanje i razvoj dronova u druge zemlje.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.