Life
7693 prikaza

Dijeta od 8 sati: Čudo koje odmah skida 4 kilograma!

Zdrava hrana
Thinkstock
Ovu dijetu zovu i najkraćom dijetom na svijetu

Jeste li čuli za dijetu od osam sati?

Jednostavno, sve vam je dozvoljeno jesti, ali samo ukoliko jedete osam sati tijekom dana!

Na prvi pogled je vrlo jednostavno, ali nije baš tako. Postoje neka pravila kojih se strogo morate držati kako bi rezultati bili vidljivi. Prije svega, jedite samo osam sati u danu, a ostalih 16 dozvoljeno je piti samo vodu ili biljne čajeve, te limunadu bez šećera. 

Stručnjaci savjetuju da tih osam sati bude u razdoblju od 9 do 17 sati, ukoliko je moguće, jer tako se postižu najbolji rezultati.

No, svi znamo da urbani način života gotovo ni ne dozvoljava prehranu u tom vremenu, pa je drugi optimalni period od osam ujutro do sedam navečer. 

Naravno, ova dijeta podrazumijeva da tih osam sati ne moraju biti u isto vrijeme svaki dan, možete ih mijenjati kako vam odgovara, ali pazite da to bude isključivo i samo osam sati.

Također, razmak između glavnih obroka neka ne bude manji od četiri sata. Ono što vam olakšava dijetu je jelovnik. Naime, sve je dozvoljeno jesti, ali ipak nemojte pretjerivati s nezdravom hranom.

(dijetaplus)

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.