Life
327 prikaza

Joca Amsterdam zbog slučaja Pukanić traži odštetu od 60 milijuna

Vježba specijalne policije
Boris Ščitar/ PIXSELL
Sreten Jocić je Srbiju već koštao 11 milijuna dinara, koliko je sa računa Specijalnog suda u Beogradu, isplaćeno njegovim odvjetnicima na ime zastupanja pred sudom

Sreten Jocić, zvani Joca Amsterdam, tužit će Srbiju zbog nezakonitog pritvaranja u slučaju “Pukanić” i kršenja pretpostavke nevinosti u izjavama državnim institucijama, zbog čega traži odštetu od 60 milijuna dinara (oko 4 milijuna kuna).

Jocić je, još prije tri mjeseca, preko svojih odvjetnika državi uputio zahtjev o eventualnom sudskom poravnanju, o čemu je trebalo odlučiti Ministarstvo pravosuđa. Kako to nije napravljeno, Jocić sada može, po zakonu, podnijeti tužbu za naknadu štete, pišu Novosti online.

Inače, Sreten Jocić je Srbiju već koštao 11 milijuna dinara, koliko je sa računa Specijalnog suda u Beogradu, isplaćeno njegovim odvjetnicima na ime zastupanja pred sudom, a zbog pravomoćne presude kojom je oslobođen za ubojstvo Ive Pukanića.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.