Life
5941 prikaza

Kim Jong-Un tvrdi da je izliječio AIDS, ebolu i rak

REUTERS
Lijek su otkrili istraživači koji su polje ginsenga tretirali umjetnim gnojivom s česticama vrlo rijetkih gljivica

Umjesto rakete, iz Sjeverne Koreje ovaj su put lansirali bombastičnu vijest. Njihovi stručnjaci stvorili su čudesan lijek koji ne samo da liječi AIDS, nego ubija ebolu i stanice karcinoma. Kako je javila njihova nacionalna agencija, čudo od lijeka sastoji se od ginsenga uzgojenog na umjetnom gnojivu i još nekih sastojaka, ali nisu željeli otkriti čarobnu kombinaciju ovog svemogućeg koktela. 

Lijek će se u tijelo oboljelog aplicirati injekcijama, a cjepivo će se zvati Kumdang-2.

Jedan od stručnjaka koji je radio na razvijanju ovog lijeka je dr. Jon Sung Hun:

Čudesne gljivice

- Istraživači su u ginseng umetnuli vrlo rijetku vrstu gljivica, koje se inače nalaze u zemlji i kratica im je REE (rare earth enriched), a umjetnim gnojivom koje je sadržavalo te čestice, tretirali smo polja zasađena ginsengom. Injekcija napravljena od ekstrakta tih spojeva i djeluje kao snažni imunoaktivator. Uspješno sprečava različite zloćudne bolesti i epidemije. 

Na web stranici lijeka navodi se medicinska studija iz Afrike gdje je lijek već testiran an HIV pozitivnim bolesnicima i rezultati su navodno fantastični. Čak 56 posto oboljelih je potpuno izliječeno, a kod 44 posto je zabilježeno znatno poboljšanje stanja.

Sjevernokorejski znanstvenici također su otkrili da lijek može liječiti 'brojne vrste karcinoma', ali nisu naveli medicinska ispitivanja koja bi potkrijepila ovu tvrdnju. 

Izmislio i hamburger

Kim Jong Unov režim već je lansirao brojne informacije koje su trebale pokazati veliku snagu Sjeverne Koreje. Jedna od najčudnijih je da je Kim Jong Il, otac sadašnjeg diktatora, izumio hamburger i da je imao čarobne moći - što znači da nije morao ići ni na zahod

Također tvrde da je rođen na vrhu sjevernokorejske planine, te da su se tom prilikom na nebu stvorile dvostruka duga i nova zvijezda. Nažalost, Kim Jong Il nije rođen u Sjevernoj Koreji nego u Sibiru

Prema podacima UN-a oko 10,2 milijuna stanovnika ove zemlje pati od gladi jer zemljom vladaju suše kakve se ne pamte u posljednjih 100-tinjak godina.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nn100 14:47 08.Siječanj 2018.

    Renaldo a ti kao znaš.

  • Renaldo 15:24 07.Siječanj 2018.

    Ko bi si normalan i zdrave pameti dao ubrizgati tu sumnjivu injekciju-koktel da bi se izljećio, a da nije sjevernokorejac. Na to mogu pristati jedino stanovnici Sjeverne Koreje kako bi si olakšali muku i patnju u toj diktatorskoj državi.