Life
49669 prikaza

Prostitutke: 'S raznim se bolesnicima susrećemo...'

Filmska scena koja ilustrira zavođenje
Themoviedb.org
Od gnjusnih seksualnih činova do raznih uvreda te klijenata koji se postavljaju iznad - to čini 10 do 20 posto mušterija

Generalno, većina seks radnica nemaju privilegiju biranja klijenata, a osim toga teško je preko telefona ili u kratkom susretu znati kakav će tko biti u spavaćoj sobi, koliki je fetišist, uvrnut, ugodan ili naprosto odbojan. Stoga se s vremenom moraju naučiti kako "hendlati" one najgore klijente kako bi i njih osobno cijelo iskustvo što manje traumatiziralo.

Bio je 20. srpnja, i upravo sam stigla u svoj hotel u Washingtonu. Ja sam profesionalna domina i imala sam velika financijska očekivanja od ovog puta. Doputovala sam s još jednom prostitutkom, pravile smo si društvo. 

Nazvala sam starijeg muškarca iz Virginie koji je htio rezervirati termin za moju igricu sa strap-onom (baterijskim vibratorom koji dolazi s pojasom).

- Sam, kad ti odgovara sutra?- pitala sam svojim seksi glasom.

- Dušo, kad god me želiš. Samo da ne propustimo govor našeg budućeg predsjednika. Pratiš ga? - pitao me.

Bacila sam oko na TV. Kakva gomila sranja. O, da, ne mogu dočekati da Amerika bude opet sjajna. I da, možeš li se odjenuti u lateks?

Mogla sam jedino zamišljati kako Sama tučem s bičem do suza dok mu istovremeno objašnjavam ženska reproduktivna i prava na izbor. Moja mašta je moj mehanizam za preživljavanje teških klijenata.

Kao seks radnicu često me pitaju kako preživljavam klijente koji započinju razgovor s "nisam ženomrzac, ali..." ili pak one koji neće prestati govoriti o odvratnim vaginama drugih prostitutki koje su vidjeli, onih koji će vam punih sat vremena dok im gurate dildo u guzicu upozoravajući vas kako on "sigurno nije peder".

Ovakvi susreti predstavljaju oko 10 do 20 posto klijenata. Ostali su zapravo benigni, a većina samo želi nekoga tko bi ih slušao, uključujući njihove vjerske, političke i etičke stavove. Najviše se toga zapravo naslušaju žene koje rade kao escort, pa prate klijente i na večere. Tada ne postoji način da izbjegnete razgovor, a morate kimati glavom u znak odobravanja kakve god gluposti i bezobraštine izgovaraju. Oni kupuju intimnost, pa je ponekad zbilja potrebno umijeće da biste to dobro odglumili, posebno ako vam je netko odbojan ili vam se čak gadi.

U "čišćenju" nakon takvih napornih iskustva puno pomaže i razgovor s drugim kolegicama. Lakše je kad se zajedno nasmijemo frajeru koji nikako nije mogao svršiti sve dok nije izgovorio cijelu plejadu psvoki i uvreda za ženski spol, ili pak onog koji nas doživljava kao jeftinu i potrošnu robu od koje je on bolji. O.K., ali zašto onda ideš kod nas i ne nađeš si neku bolju? Zato što taj stav dijeli prema svim ženama, samo ga prikriva. Nekoj će glumiti na prve tri večeri, pa kad završi s njim u vezi, polako će puštati svoj šovinizam, zadrtost, rasizam i slično van...

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.