Life
352 prikaza

Trebate novu perilicu ili usisivač? Otkrijte gdje su najpovoljniji!

Pranje rublja
Thinkstock
Novci koje dajete majstorima za popravak pokvarenih perilica i usisivača možda su ipak bačeni – vrijeme je za nove uređaje

Majstor u kući vam je čest gost jer vaša perilica za rublje svako malo treba popravak. A već ste je dosad bezbroj puta popravljali i uvijek mislite da sada može još malo izdržati. 

Baš nikako da se odlučite otići po novu. No kad sjednete i razmislite, možda ipak shvatite da novci koje ostavljate majstorima su ipak bačeni i da bi se isplatilo uzeti nešto novo pa da barem skinete jednu brigu s glave. 

A Metro ima odličan izbor perilica po povoljnim cijena. I ne samo perilica. Perilica i sušilica u kombinaciji su odličan izbor. Za one koji nemaju baš previše mjesta u stanu ili kući. Također i usisivač vam je star i ne vuče baš najbolje. 

Namučite se dok samo jednu prostoriju usišete. Definitivno si trebate olakšati život. Veliki raspon cijena usisivača u trgovačkom centru Metro će vas oduševiti. Ne propustite priliku! I ne gnjavite se više sa starim strojevima...

Perilica rublja Whirlpool optimizira pranje i štedi energiju. Ima LED displey, odgođeni start, intezivno ispiranje i antibakterijski program. Ako imate malu djecu onda je ovo odličan izbor jer ova veš mašina ima i baby program. Za malo veće klince koji vole traper ima i jeans program. I naravno poseban program za vunu. Taj ćete ove zime vjerojatno često koristiti jer stižu nam hladniji dani.

Perilica Whirlpool | Author: Metro Metro

Perilica i sušilica rublja Indesit ima 16 programa pranja i tri programa sušenja. Vjerujte, sušilica je spas u zimskim mjesecima. Olakšava život jer kad krenu kiše i snijeg teško ćete rublje sušiti vani. A kad se suši u stanu svima smeta a i opasno je po zdravlje svih ukućana. Naime, prostorije gdje se sušilo rublje prema jednom američkom istraživanju bile su pune kemikalija i štetnih spojeva u zraku.

Perilica Indesit | Author: Metro Metro

Usisivač Daewoo ima kapacitet posude za prašinu od čak 4 litre a snagu motora od 1600 w. Usisna snaga mu je 300 W..Cijena je povoljna, a usisivač je osim što dobro vuče i usisava malen i praktičan. 

Usisivač Daewoo | Author: Metro Metro

Usisivač MV4 marke Karcher malo je skuplji nego Daewoo, ali je naravno i bolji. Ima 1600 W uz istodobno ekstremno malu potrošnju energije. Higijenska vrećica u njemu je od flisa. 

Usisivač Karcher | Author: Metro Metro

Usisivač s vodenim filtrom DS 5.800 ne osigurava samo čiste podove već i svježi i čisti zrak, a time i ugodnu klimu u prostoriji.  Filtrira 99,9% prašine iz zraka zahvaljujući inovativnom vodenom filtru. Idealan je za alergičare, ima pretinac za pribor i nije potrebna filtarska vrećica.

Usisivač DS 5.800 | Author: Metro Metro

Saznajte više na http://www.metro-cc.hr/