Life
159 prikaza

Želite blistavu kuću? Jednostavno je i još ćete uštedjeti

Čišćenje kuće
Thinkstock
Da čist i uredan dom nebi bila samo pusta želja i san osim dobre volje i vremena potrebni su i kvalitetni proizvodi za čišćenje. Na akciji u Metrou ne propustite...

Neki smatraju da je čista i uredna kuća samo znak uzalud potraćenog vremena, ali iako malo tko voli kućanske poslove, svima nam je ipak prioritet da ne živimo u neredu i prljavštini. 

Istina je da slobodnog vremena imamo sve manje, ali osim vremena potrebna su i odgovarajuća kvalitetna sredstva od kojih će naš dom sjajiti svježinom i čistočom. 

Uz Sanitar sredstvo za čišćenje otopit ćete kamenac, sve dezinficirati, a o sjaju i mirisu da ne govorimo.  Cijena mu je 7,69 kuna.

Sanitar | Author: Metro Metro

Za sjajno i čisto posuđe, za one koji ga još uvijek  ručno peru, pravi je izbor Jar. Snižen je 25 posto, te je sada cijena pakiranja od 1 litre samo 8,49 kuna.

Jar | Author: Metro Metro

Arf je namijenjen čišćenju svih svih vodoperivih površina u kućanstvu. Čisti i dezinficira te s lakoćom uklanja vodeni kamenac,  a sad je snižen 25 posto i košta 7,19 kuna.

Arf | Author: Metro Metro

Kad je Ajax na akciji to je šteta propustiti. Pogotovo Ajax za čišćenje stakla. Kad njega koristite poslije čišćenja mislite da stakla više i nema. Cijeli asortiman Ajaxa snižen je 30 posto.

Ajax | Author: Metro Metro

Saznajte više na http://www.metro-cc.hr/