Style
2844 prikaza

Kako zaraditi 10 milijuna dolara za dvije godine

Kleeberg rezidencija u New Yorku
1/3
Screenshot Youtube
Kuća je kupljena za 10 milijuna, pa prodavana za 40, dobili su 15, a sad se prodaje za 25

Veličanstvena vila na Riverside Driveu vratila se na tržište za 25 milijuna dolara. Posjed u Upper West Sideu, koje se nalazi na 3 Riverside Driveu, poznat kao Kleeberg Residence, kupljena je na aukciji za 15,8 milijuna dolara 2017. godine, što je bila zapanjujuće niska cijena budući da je početna iznosila nevjerojatnih 40 milijuna dolara  2012. godine.

Kleeberg rezidencija u New Yorku | Author: Screenshot Youtube Screenshot Youtube
Izgrađena je krajem 1800-ih u stilu francuskog renesansnog preporoda, s fasadama u koje su uklesani kerubini i rigalice -  kemene figure životinja koje rigaju vodu. Unutrašnjost je napola uređena, pa će novi vlasnik morati dovršiti posao, a tu su i dozvole za izgradnju mramornog bazena i jacuzzi optočen oniksom, piše New York Post.

Kleeberg rezidencija u New Yorku | Author: Screenshot Youtube Screenshot Youtube

Nacrte je napravio poznati projektant superjahti Achille Salvagni. Prethodni vlasnici bili su brokerica Regina Kislin i njezin suprug Anatolij Sijagin. Regina je kćer trgovca metalima Sama Kislina, emigranta iz Sovjetskog Saveza koji je posao počeo u tandemu s kasnijim milijarderom također porijeklom iz SSSR-a - Tamirom Sapirom.

Kislin je kupila ovu rezidenciju za manje od 10 milijuna dolara 1995. godine. 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BESTpartizan 17:35 19.Ožujak 2019.

    e super