Style
27 prikaza

Najbogatiji čovjek na svijetu sada u svome carstvu ima i kultni pariški restoran

LVMH (Moët Hennessy - Louis Vuitton S.A.), carstvo najbogatijeg čovjeka na svijetu Bernarda Arnaulta, koje upravlja s više od 60 najluksuznijih brandova, objavio je da preuzima pariški restoran 'Chez L'Ami Louis'

Francuski koncern LVMH (Moët Hennessy - Louis Vuitton S.A.), carstvo najbogatijeg čovjeka na svijetu Bernarda Arnaulta, koje upravlja s više od 60 najluksuznijih brandova, objavio je da preuzima kultni pariški restoran 'Chez L'Ami Louis'. Taj restoran ove godine slavi stotu obljetnicu i pridružuje se odjelu LVMH Hospitality Excellence. Od svog otvaranja to slavno mjesto simbol je tradicije i druželjubivosti za Parižane i posjetitelje grada.

1/13

Smješten u srcu Pariza i osnovan 1924., 'Chez L'Ami Louis' autentični je pariški dragulj koji, kako se često ističe u objavama, "pridonosi bezvremenskom šarmu francuske prijestolnice".  estoran ostaje vjeran svom identitetu i svojoj klijenteli najodanijih gostiju, znatiželjnih posjetitelja, ali i gastronoma željnih uživanja u tradicionalnim francuskim jelima u toploj i prijateljskoj atmosferi. Tiffany Novi smjer Ekonomix Kupuje Tiffany: Ima toliko novca da ga ne može potrošiti
'Chez L'Ami Louis' je pariška institucija, dugo je bio u vlasništvu jedne obitelji, izgradili su ugled na velikodušnosti svojih jela i iznimnoj kvaliteti sastojaka. Proizvodi potječu od malih uzgajivača i vrtlara koji su već nekoliko generacija vjerni restoranu. Tijekom godina, “Chez L’Ami Louis” je stekao silnu popularnost među Parižanima, postavši odredište za one koji traže autentično kulinarsko iskustvo u glavnom gradu. 
LVMH je priopćio da "će raditi na očuvanju jedinstvenog karaktera i obiteljskog identiteta restorana i nastaviti podržavati njegov francuski savoir-faire i stručnost".
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.