Top News
593 prikaza

Ante Todorić dao iskaz: "Nisam kriv!"

Ante Todorić u pratnji odvjetnika Frana Olujića na Županijskom sudu
1/9
Marko Lukunić (PIXSELL)
Stariji sin Ivice Todorića navodno je na sudu odbacio krivnju

Ante Todorić, stariji sin Ivice Todorića koji je bio dopredsjednik Uprave Agrokora i osumnjičen u DORH-ovoj akciji Agrokor, završio je s davanjem iskaza u Županijskom državnom odvjetništvu.

Zgradu je napustio u crnoj limuzini Škoda Superb. Bio je na zadnjem sjedištu u pratnji svoga odvjetnika Rajka Čogurića.  

Todorić se dovezao sa stražnje zgrade Zagrepčanke u garažu, pa je liftom došao na 4. kat gdje se nalaze prostorije Državnog odvjetništva. 

Nakon Županijskog suda, Ante Todorić došao je u Kulmerove dvore.  Novinarima je rekao da je u DORH-u odbacio sve što mu se stavlja na teret.

- Kao što sam obećao, došao sam u Hrvatsku. Porekao sam sve ono što mi se stavlja na teret. Istraga je u tijeku, nemam dalje komentara, zahvaljujem se - rekao je Ante Todorić. Na pitanje gdje mu je otac, nije htio odgovoriti.

Njegov odvjetnik Fran Olujić potom je novinarima rekao za što DORH tereti Antu Todorića.

- Tereti ga se za dva kaznena djela, zloupotrebu u gospodarskom poslovanju i krivotvorenje isprave - kazao je Fran Olujić.

DORH sada treba odlučiti o daljnjem postupku, no Ante Todorić je slobodan s obzirom da za njega, kao ni za njegovog brata Ivana nije određen istražni zatvor.

Ante Todorić se noćas vratio u Hrvatsku automobilom.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.