Top News
1315 prikaza

Dačić zgrozio Merkelicu: Na summitu pred svima pjevao "O sole mio"

Ivica Dačić
Srdjan Ilic (PIXSELL)
Dačić je pjevao albanskom premijeru koji je te večeri slavio rođendan

Srpski ministar vanjskih poslova Ivica Dačić zgrozio je zapadne lidere na svečanoj večeri u Parizu nakon summita Paris-Balkan 2016. On je naime, dobro raspoložen na večeri koju je organizirao francuskih predsjednik Francoise Hollande iz sveg glasa pjevao albanskom premijeru Ediju Rami.

Naime, Rama je te večeri slavio rođendan i zaželio je da mu Dačić nešto otpjeva. Dačić nije previše razmišljao i otpjevao mu "O sole mio" i "Santa Lucia". Prije nego je počeo pjevati pitao je – a gdje je orkestar?

Dačić je potom, 'a cappella' i na potpuno zgražanje Angele Merkel i domaćina Hollandea pjevao Rami kao da je koncertu i ništa ga nije moglo omesti.

Ovo inače nije prvi da Dačić pjeva na summitima. Prije dvije godine je u Beogradu kada je tamo prvi put došao Edi Rama već pjevao sličan repertoar u kojeg je ubacio i pjesmu od Šabana Šaulića.

Dačić je tom prilikom posebnu pažnju, dok je pjevao romantične stihove, izrazio prema Vesni Pusić, koja je na summit došla kao ministrica vanjskih poslova.

Ivica Dačić je poznat po tome da u javnosti često zapjeva, a u nastavku vam donosimo snimke njegovih "nastupa".

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.