Top News
237 prikaza

Dossier Klica: Htio je emigrirati u Srbiju

Express
Express
Novi broj tjednika Express donosi u kojem pravcu ide istraga o ubojstvu Vinka Žuljevića Klice, zašto Zoran Milanović i Tonino Picula ne razgovaraju već dvije godine, zašto odlaze hrvatski liječnici, te sve o nevjerojatnim rezervama plina

Prije no što će stradati, Vjeko Sliško je na pitanje jesu li četiri atentata na njega bili baš slučaj, odgovorio: Pucali su i na Papu... Njegov prijatelj i nasljednik Vinko Žuljevic Klica nije imao smisao za britanski tip humora. Nikad se nije šalio. Otkrivamo kako je kanio emigrirati u Srbiju ali je ostao u Sesvetama i povezao se s moćnim desnim krilom HDZ-a. 

Express | Author: Express Express

Stradao je u sačekuši kakvu Zagreb nikada nije vidio, ali su je svi unatoč toga kontrafaktički nazvali "klasičnom". Bila je to, naprotiv, konceptualna, izrazito avangardna sačekuša... U novom Expressu otkrivamo u kojem pravcu ide istraga. Zapanjit ćete se kad čujete tko su uobičajeni sumnjivci. 

Novi Express otkriva i sve detalje najrječitije šutnje na ljevici – Tonino Picula u potresnom intervjuu otkriva kako Zoran Milanović s njim već dvije godine ni riječ nije progovorio. 

Dobro, nije ni Picula s njim. Anamarjia Mlačak otkriva kako u Hrvatskoj postoje rezerve plina za stotinu godina. Hoće li vas iznenaditi i ako vam kažemo kako objavljujemo i rupe iz studije o koncesioniranju autocesta? 

Studija je, naime, zaboravila nevesti prihode od potkoncesija, nove dionice autocesta, a koncesionaru su priznali i troškove kamata za kredit kojim bi uzeo ceste u najam? U prijevodu na hrvatski: htjeli su još jedan nacionalni resurs rasprodati budzašto. Hrvoje Šalković ovoga puta "šaluje" Bornu Rajić - u tekstu o pitanju krivice za Bornu, iznosi zapanjujući odgovor: Ljudi moji, Bornu ste stvorili vi sami, nitko drugi... 

Osim Šaleta, tu su i Miro Lilić, Anela Kuburaš, Jasna Babić, Edo Popović, Tomislav Klauški i mnogi drugi znani i neznani junaci a tu je i najveći knjiški prilog u zemlji – Best Book. Kiosci u plamenu!

Samo uz Express potražite ekskluzivni kvarcni analogni sat visoke preciznosti iz Brenatt kolekcije  ukrašen Swarovski elementima.

Prepoznatljiv je po privlačnom i modernom dizajnu, te je opremljen provjerenom japanskom tehnologijom. 

Sat iz nove kolekcije Brenatt potražite samo uz Express. Express plus ručni sat samo za 79,90 kuna.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.