Top News
4163 prikaza

Dumbović kaže da se ne osjeća krivim. Gle čuda

1/2
PIXSELL
KOMENTAR DENISA MAHMUTOVIĆA Dumbovićeva obrana u kojoj tvrdi da se ne osjeća krivim legitimna je i očekivana. Međutim, što ako se dokažu sumnje koje mu se stavljaju na teret?

Darinko Dumbović ne osjeća se krivim, izjavio je odvjetnik bivšega gradonačelnika Petrinje nakon uhićenja njegova klijenta. Dumbovića su ispitali i otklonio je sumnje u počinjenje ikakvoga kaznenog djela, kaže advokat, a na teret mu stavljaju nezakonito pogodovanje. Odnosno da je sa svojim sinom i njegovom firmom dogovorio kako će im osigurati gradske poslove. I to na prilično maštovit način; tri druge tvrtke bi se javljale na natječaje koje je raspisivao grad kojem je Dumbović senior bio na čelu, da bi onda te poslove u stvarnosti prikriveno odrađivala juniorova firma.

 | Author: Marko Lukunić/PIXSELL Marko Lukunić/PIXSELL

Dumbovićeva obrana u kojoj tvrdi da se ne osjeća krivim legitimna je i očekivana. Međutim, što ako se dokažu sumnje koje mu se stavljaju na teret? Postavit će se pitanje je li se onda Dumbović nije osjećao krivim zbog sumnji na pogodovanja ili se nije osjećao krivim zbog samog pogodovanja. Ako se ispostavi da je stvarno činio ono zbog čega je uhićen i ako je tvrdio da se zbog toga ne osjeća krivim, zapravo će potvrditi frustracije mnogih građana koji, sudeći po komentarima, smatraju da lokalni šerifi rade što žele, kako žele i gdje žele, a ne osjećaju nikakvu krivnju zbog svojih postupaka.

Ta spoznaja je možda gora od samog čina zbog kojeg Dumbovića terete.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.