Top News
21973 prikaza

Fotka ubijenog napadača u Londonu obišla svijet

London: Očevid na mjestu terorističkog napada
Press Association/PIXSELL
Fotografiju je snimio fotograf Gabriele Sciotto, koji je blizu mjesta napada gledao finale Lige prvaka

U stravičnom napadu u Londonu noćas je ubijeno sedmero ljudi, a trojica napadača, koje je policija ubila za samo nekoliko minuta, nosila su prsluke koji su izgledali kao bombe, no policija je objavila kako su bili lažni.

Fotografija  jednog od napadača noćas je obišla svijet, a snimio ju je Gabriele Sciotto, fotograf koji je u blizini mjesta napada pratio finale Lige prvaka. Sciotto je za BBC ispričao kako je potrčao prema mjestu napada jer je vidio muškarca kako trči s prslukom koji je izgledao kao bomba. 

 

The guy that the police knocked down after 1 min #live #police #dead #man #london #terroristic #attack

A post shared by Gabriele Sciotto (@fried_chicken) on

"Policajac se pokušao postaviti između napdača i ljudi", rekao je Sciotto koji je počeo bježati kad su napadači krenuli prema njemu, ali skrenuli tražeći izlaz. Tada je i on krenuo nazad i za samo nekoliko sekundi policajci su ubili svu trojicu. 

"Na prvu sam pomislio da prsluci nisu stvarni, no ja nisam netko tko je mogao to prosuditi jer nemam iskustva. Meni su samo izgledali kao igračke", rekao je Sciotto koji je izjavio i kako je bio u sličnim situacijama. 

"Ne znaš koliko to može biti opasno, dok se ne staviš u središte. Policajac me mogao upucati jer smo tamo bili ja, oni i napadači, tako da sam imao sreće", prenosi Evening Standard.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.