Top News
1409 prikaza

Gordan Maras: Ja sam pobijedio ali idemo u drugi krug

Gordan Maras
Sandra Šimunović/Pixsell
Neslužbene informacije kažu da, prema dosad prebrojanim glasovima, Denis Hrestak osvojio oko 40 posto glasova. Gordan Maras 'potukao' je Aleksandru Kolarić u borbi za drugi krug

Prema neslužbenim informacijama, ipak će biti drugog kruga izbora za šefa zagrebačkog SDP-a. On će se održati 17. lipnja.

Neslužbene informacije kažu da je, prema dosad prebrojanim glasovima, Denis Hrestak osvojio oko 40 posto glasova. Gordan Maras 'potukao' je Aleksandru Kolarić u borbi za drugi krug. Alen Čičak je na 10-ak posto.

Upitan kakvi su rezultati s terena, Gordan Maras je rekao da su očekivani te da je on pobjednik prvog kruga.

- Meni je drago da su SDP-ovci odlučili da neće prihvatiti nametanje jednog kandidata nego da ćemo ići u drugi krug i da je promjena u SDP-u Grada Zagreba nužna. Velika većina se odlučila za promjenu, kandidat kontinuiteta nije dobio ni približan broj glasova koliko je mislio da će dobiti. Ponosan sam na članove i članice zbog toga što se isplati raditi i boriti za SDP jer građani zaslužuju bolji SDP u Zagrebu i Hrvatskoj.

Kako sad stvari stoje idem u drugi krug, ja sam pobjednik prvog kruga jer ovaj rezultat, koji je ostvario kandidat kontinuiteta, sami ćete procijeniti koliko je realan. Ja sam pobijedio u prvom krugu, drago mi je da su članovi odlučili da žele drugačiji i bolji SDP i da se za SDP vrijedi boriti - rekao je Gordan Maras.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.