Top News
8638 prikaza

"Hrvati su glupi, ne mogu se dogovoriti koje je boje gov**!"

Krešimir Bagarić
Davor Puklavec (PIXSELL)
Svi se zgražaju nad izjavama vjeroučitelja Osnovne škole Matija Gubec

Vjeroučitelj škole Matija Gubec na zagrebačkoj Knežiji Krešimir Bagarić dobit će izvanredni otkaz nakon što su mediji objavili snimku na kojoj se vidi kako na nastavi u osmom razredu govori kako bivšu ministricu vanjskih poslova Vesnu Pusić i bivšeg predsjednika Stjepana Mesića trebalo objesiti. 

Ravnateljica škole Ljiljana Klinger za 24sata potvrdila je da je pokrenut postupak za izvanredni otkaz Bagarića, a o svemu će tijekom dana dati iskaz i na policiji.

- Od jučer je na bolovanju. Ranije nismo imali saznanja o njemu. S gnušanjem se ograđujem od ovakvih ljudi koji imaju ovakve rigidne stavove. On ima iščašen pogled na svijet i to ne vodi na dobro - rekla je ravnateljica. 

Dok se svi zgražaju nad njegovim izjavama, vrijedi podsjetiti na sve što je on izrekao na toj sudbonosnoj snimci. U nastavku pročitajte transkript njegove tirade učenicima osmog razreda.


Trebali smo pustiti dva koridora, jedan do Zagreba drugi do Rijeke. Pa kad im ponabijaju glave na kolac, onda da uđemo. Tako je trebalo biti, finoj, gospodi zagrebačkoj koja misli da Hrvatska završava u Karlovcu. Debili. Kreteni kratkovidni.

Lako se smijati, pogotovo ako nemaš nikakve veze s Mostarom. Pogledaj. Njemu nije smiješno ni 1%. 

Nisu oni debili. Ja njih ne nazivam debilima. Ja nas nazivam debilima. 

Politička korektnost, tolerancija. Pa meni su pola rodbine pobili. Iz Jajca su ih prvo Srbi potjerali, a onda sam imao na dva kata kuće dolje u Tomislavgradu punu kuću muslimana. Da, i onda su nas počeli rokati i ubijati. Eto vam, braća muslimani. 

A inače bi, da nije bilo HVO-a i hrvatske vojske, po Neretvi bi ih u dijelovima puštali, da nije bilo Hrvata.

Ispada, đeneral bio u pravu. On je svoje zaštitio. Đeneral je bio u pravu za srpski interes. A mi imamo dudeke, uz sve poštovanje prema dudekima. Dudek je i tutlek. Mi odgajamo generacije glupe koje ne razumiju. Ne znam je li u vašem razredu govorio, kad je bilo sjećanje na Vukovar. Svaka generacija je prošla rat, a vi si sad mislite što to znači.

Znaš, ono, kad te zarobe pa te mlate lancima neprijatelji. Ako hoćete, učite od Izraela, učite od pametnih naroda. Da budete pametniji od svojih predaka.

Glupi Hrvati, nisu sposobni se dogovoriti koje boje je govno. 

Srbi su dobili rat. I prvi put su oficijalno prešli Drinu. Kako su oni ispušili Kosovo tako smo i mi ono dolje.

Stvar je u izvrtanju činjenica. Čuo si milijun puta dobro što se događalo. Ne trebam ti ja objašnjavati. Ako ti trebam ja, onda ti treba mentalna klinika. Dovoljno si zreo da znaš šta ti govorim. Sve je nariktano za novi rat.

Ništa ne možeš dok se konačno ne slomi Srbija. Njemačka je slomljena kad je američka noga ušla u Berlin. Tako se slama neprijatelj. 

Za ovo bi trebalo objesiti dva bivša predsjednika i jednu ministricu vanjskih poslova. Odmah, po kratkom postupku. Znamo svi tko je bio zaštićeni svjedok. Otvorio je sef i transkripte dao. A to je, čovječe, prokleto ti do sedmog koljena bilo, izdajniče. Prljavi i smrdljivi, nikad mira nemao.

Imaš ministricu vanjskih poslova, Vesnu Pusić, koja je to po svijetu govorila. To nigdje nema. Probaj si zamisliti da francuska ministrica tako nešto uradi, samo te nestane. Možeš birati, hoćeš srčani udar, hoćeš moždani, samoubojstvo s tri metka u leđa. Kako to već ide u normalnim zemljama. Jedino mi svoje prostitutke i izdajnike stavljamo na važna mjesta. Jedino smo mi tako bijedan narod. Nema bjednijeg naroda od hrvatskog, to je još Maček govorio.

A u zbornici... Dan republike za jedno 50% djelatnika. Znaš ti što znači živjeti s njima? Ajde Hercegovina nekako jer je etnički čista, a ovo, centralna Bosna, Fojnica, Kreševo, Vitez... Pakao.

Oni uopće ne kontaju. Oprostite na izrazu, ali iz Trebinja pišaš po Dubrovniku. Oni uopće ne razumiju. Bit će Šime Mujo i dobro.

Svatko ima svog Mesića. Vjerojatno i ovaj razred ima svog Mesića. Ne bi Hrvati bili Hrvati da nemaju Mesića. 

Nama ne treba jedna eskadrila, nama trebaju tri.

Dok imamo neoliberalne kretene koji misle da je gej okej, da je okej držati se za ruke pod duginom zastavom...

Četvrta generacija crvenih uhljeba. 

Stipu Mesića i Vesnu Pusić po kratkom postupku. Metak u glavu. U prvu septičku jamu baciti. 

Zbogom generale i vidimo se na nebu. Hvala na svemu. Žali Bože života za prljavi, smrdljivi, izdajnički narod. 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vjaceslav 14:46 24.Prosinac 2017.

    kako je samo vjeroučitelj predvidio da u razredu postoji "mesić"!?!? - citiram "transkripte" - "Svatko ima svog Mesića. VJEROJATNO I OVAJ RAZRED IMA SVOGA MESIĆA. Ne bi Hrvati bili Hrvati da nemaju Mesića." bravo, bagariću! ali, ne treba tražiti tko ... prikaži još! je "mesić" u tom razredu jer isti takav postoji u nekom drugom. takvi su "mesići" od malih nogu, tu nema pomoći.

  • Latz 11:33 23.Prosinac 2017.

    Zatucani kreten ..... što drugo reći...

  • anonimus 09:57 23.Prosinac 2017.

    Tko drugi nego bosancina........majmuncino bolje ti je da te nesretnem na ulici pa da raspravimo tko je debil......