Top News
809 prikaza

Hulk Hogan i Kid Rock na Trump showu: 'Okončat ću grozan rat Ukrajine i Rusije!'

1/13
PIXSELL/REUTERS
U naletu duhovitosti dotakao se i sjevernokoreanskog diktatora Kim Jong-una: "Lijepo je slagati se s nekim tko ima puno nuklearnog oružja." Hvalio je Orbana, Putina i Xija, ponašao se Trump kao da želi biti dio ekipe

Bog je bio na mojoj strani. Živimo u svijetu čuda, rekao je Donald Trump o atentatu u Pennsylvaniji. Na desnom, ranjenom uhu gaza, na lijevom reveru američka zastavica. Prvi put nakon pokušaja ubojstva pojavio se za govornicom na konvenciji republikanaca u Milwaukeeju, koja traje već nekoliko dana.

Uvod je bio dosta bizaran, s dozom UFC-a i wrestlinga. Naime, izvršno direktor Ultimate Fighting Championshipa (UFC) Dana White bio je jedan od govornika, glazbenik Kid Rock pomogao je predstaviti Trumpa glazbenom izvedbom, a profesionalni hrvač Hulk Hogan, novopečeni Trumpov pristaša, doveo je publiku do usijanja kada je strgnuo svoju majicu na pozornici i otkrio majicu bez rukava Trump-Vance:

- Trumpmania je tu da ostane - rekao je najpoznatiji wrestler u povijesti. 

Sve skupa izgledalo je to u Trumpovu stilu, više show ili koncert nego politički skup. 

 | Author: PIXSELL/REUTERS PIXSELL/REUTERS

Sat i pol vremena nakon toga govorio je Trump.

- Okončat ću svaki sukob kojeg je ovaj vlast kreirala, uključujući užasan rat Rusije i Ukrajine, koji se nikad ne bi dogodio da sam ja bio predsjednik, i rat uzrokovan napadom na Izrael, koji se također ne bi dogodio da sam ja bio predsjednik - govorio je Trump uz ovacije. 

 | Author: PIXSELL/REUTERS PIXSELL/REUTERS

Zbog posjeta Zelenskome i Putinu hvalio je Viktora Orbana koji se trenutačno nalazi na godišnjem odmoru u Hrvatskoj. U naletu duhovitosti dotakao se i sjevernokoreanskog diktatora Kim Jong-una: 

- Lijepo je slagati se s nekim tko ima puno nuklearnog oružja.

Ponašao se, piše New York Times, kao da 'želi biti dio ekipe'.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.