Top News
458 prikaza

Jača i od Kolinde: Tajne silne moći i bogatstva Željke Markić

Express
Express
Novi broj Expressa donosi niz žestokih i užarenih tema

U novom Expressu otkrivamo kako je Željka Markić postala moćna. Njene ideje, koje u otvorenim pismima sugerira Ministarstvu kulture, postaju programi, ali tako je i drugdje...

Njeno poduzeće silno je uspješno i zarađuje milijune. Sve smo istražili. U novom Expressu otkrivamo i kako Oleg Butković gura ruske igrače. Analiziramo drugu smrt Franje Tuđmana - kako je Karamarko, zaklinjući se u njega, jednu za drugom pokopao sve njegove ideje.

Zadnji čavao u lijes tuđmanizma je imenovanje Ive Banca ambasadorom. Banac je Tuđmana napadao kao “plagijatora”, “satrapa” koji dijeli Bosnu i s Miloševićem razmjenjuje stanovništvo - to su teze za hašku optužnicu - a nazvao ga je i “ludim megalomanom”. A Banac je zagovarao ne samo slanje transkripata u Haag, nego i objavu cijele arhive. Expressovo otkriće o tome da se Slobodan Milošević predozirao lijekovima diglo je na noge Srbiju.

Uz sjajne autore - Josipa Mlakića, Tomislava Klauškog, Živorada Tomića, Ilka Čulića, tu su prilog za kulturu Artis te senzacionalno otkriće o karakteru u životu Josipa Jurja Strossmayera!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.