Top News
104 prikaza

Karamarko odbio Petrova: Ne želim za isti stol s Milanovićem

Tomislav Karamarko
Robert Anić (PIXSELL)
"Kako ćemo sjesti za isti stol s onima koji su upropastili hrvatsko gospodarstvo?", kaže Karamarko

Nakon press konferencije MOST-a na kojoj je Božo Petrov jasno dao do znanja da MOST želi vladu jedinstva, u kojoj će biti i Domoljubna i koalicija Hrvatska raste, novinarima se obratio Tomislav Karamarko, šef HDZ-a, piše N1.

"Nije realno to nacionalno jedinstvo, i stav da ove reforme možemo provesti mi i oni zajedno, a kako sada uključiti i one koji su četiri godine upropaštavali državu? Mislim da to nije dobra ideja", jasno je poručio Karamarko o stavu Domoljubne koalicije

"Mi smo stranka koja je pobijedila na ovim izborima, imamo relativnu većinu, imamo jedini program koji se radi, bože dragi, dvije i pol godine. Ne možemo sada reći da to ne postoji i da idemo s vladom koja nas je upropastila. Mi smo prezentirali naše stavove, da su kolege zadovoljni našim realnim programima, i projektima koji i njima mogu biti korisni. Dogovorili smo se i da stvorimo radnu skupinu koja će pogledati program. Mi smo otvoreni za još bolje programe."

"Nama to nikako ne odgovara", ponovio je o ideji jedinstvene Vlade, "jer kako ćemo sjesti za isti stol s onima koji su upropastili hrvatsko gospodarstvo?", pita se Tomislav Karamarko.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.