Top News
7618 prikaza

Ljubav i strasti: Tajne iz života žene koja je srušila Živi zid

Vladimira Palfi
express
Novi broj donosi svjedočenja o ‘Yoko Ono’, ali smo probili i najveću tajnu u državi, onu o odlasku Ive Sanadera iz Vlade

Protivnica sam Europske unije sve dok ista vrši fiskalni i monetarni teror nad našom zemljom te nećemo odustati sve dok se ne oslobodimo dužničkih okova, tvrdila je svojedobno Vladimira Palfi.

Fiskalni teror poprimio je, međutim, prihvatljiv oblik. U džep njezina muža svakog će mjeseca sjesti 6000 eura plaće - i s tim se nekako može izdržati od prvog do prvog.

Tjednik Express uspio je raspetljati i najstrože čuvanu tajnu u državi - motive zbog kojih je Ivo Sanader svojedobno, naizgled ni s čim izazvan, napustio vladu i politiku. U priči koja nije ništa slabija od krimića Johna le Carrea defiliraju sovjetski i istočnonjemački obavještajci, krijumčari špijunske opreme, naftni i plinski magnati, oligarsi iz Putinova užeg kruga, prvorazredne ljepotice i drugorazredni glumci...

Rujan je, kako saznaje Express od izvora bliskih vrhu Crkve, mjesec u kojem bi Josip Bozanić trebao nastaviti svoj rad u nekoj od vatikanskih institucija. Na njegovo mjesto, po velikoj želji pape Franje, trebao bi doći Dražen Kutleša, porečko-pulski biskup. Velika promjena u vrhu Crkve odvija se tako u pozadini najlošijih rezultata HDZ-a na izborima, za što je Vladimir Šeks navodno optužio upravo Crkvu i biskupe. Stoji li ta teza i koji su razlozi zašto je Crkva prvi put bila protiv HDZ-a, pokušao je provjeriti Express razgovarajući s relevantnim sugovornicima kako iz vrha Kaptola, tako i sa župnicima te članovima HDZ-a. Mi smo pričali s “crnim labudovima”!

Express je na svim kioscima u petak!

Vladimira Palfi | Author: express express

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.