Top News
4007 prikaza

'Macho' Putin: Ujutro se rasteže uz dva sata plivanja

Vladimir Putin pliva
screenshot/youtube
Jutarnja rutina ruskog predsjednika fizički je zahtjevna, ali ima i zanimljivu političku komponentu

Vladimir Putin je prava noćna sova. Iako je po čitave dane i noći u medijima, on najviše voli raditi na ponoći. Kako prenosi britanski Independent navode iz knjige Newsweekovog reportera Bena Judaha, Putin izlazi iz krevete tek sredinom jutra. Judah je tri godine proučavao ruskog vođu za opsežnu knjigu o njegovom dolasku i ostanku na vlasti.

Nakon kasnog buđenja, Putin obično jede obilat doručak oko podneva. Bogati doručak ipak ima i političku dimenziju zato što sastojci redovito dolaze s farmi patrijarha Kirila, vjerskog vođe ruske pravoslavne crkve i Putinovog političkog saveznika.

Fizička sprema prije svega

Nakon jela i kave, Putin odlazi na plivanje koje mu obično uzima oko dva sata, a zatim se baci na dizanje utega. Guardian je svojevremeno razvio teoriju da javno vježbanje služi za gradnju Putinovog imidža macho muškarca.

Ukratko, Putinovo jutro obilježeno je samoćom. Steven Lee Myers, autor jedne od brojnih knjiga o Putinu, tvrdi da je najbliži Putinu u to vrijeme njegova crna labradorka Koni koja je redovito čekala dok bi on plivao.

Rano popodne je već došlo i prošlo dok Putin završi sa svojim pripremama za radni dan i onda on počne s pravim poslom. Baci se na čitanje izvještaja i potpisivanje odluka.

Pogledajte video: 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zeljo 20:27 03.Srpanj 2017.

    pa nije PUTIN picka americka ili kurvacka da se zali na svaku sitnicu...jebem vam nanu trolovsku, pacenicku, bezpickenicku......krepajte jadnici...a picke plivaju okolo koliko oces...samo vi nacisti ne mozete ubosti...osim kravu i ovcu, a cuke su vam najboje musterije...