Top News
392 prikaza

Mediji u Srbiji: Milanović je idiot... Banda ustaška...

Tri naslovnice
Facebook
Srbijanski mediji obrušili su se na hrvatskog premijera nakon što su blokirani granični prijelazi sa Srbijom

Srbijanski mediji doslovno su eksplodirali u četvrtak nakon što je Hrvatska odlučila blokirati granične prijelaze sa Srbijom. Premijer Zoran Milanović našao se na gotovo svim naslovnicama u Srbiji, a nisu ga poštedjeli ni najgorih uvreda.

Milanovića su tako nazvali luđakom i idiotom, a hrvatsku vladu ustaškom bandom.

Kurir | Author: Facebook Facebook

Kurir ga je ‘počastio’ naslovom “Hrvatski premijer je idiot”, te ga prozvali da je “napravio haos na Balkanu”. 

Alo | Author: Facebook Facebook

Alo proziva Milanovića da vodi Hrvate u rat i naziva ga luđakom. Za trenutnu situaciju su napisali da “umjesto da Milanović smiri situaciju, on provocira”.

Informer | Author: Facebook Facebook

Informer je otišao najdalje – “Banda ustaška – uvode nam blokadu, a žive od nas” naslov je njihovog današnjeg broja, te na naslovnici još dodaju da Hrvati u Srbiji imaju 200, a Srbi u Hrvatskoj tri tvrtke, te se pitaju tko će dobiti, a tko izgubiti u carinskom ratu.

Naslovnice | Author: Facebook Facebook

No, to nisu jedini mediji u Srbiji koji su se obrušili na hrvatsku vladu, pa tako Hrvatsku optužuju da pod okriljem noći vraća izbjeglice u Hrvatsku i to nasilno, te štetu od blokade već procjenjuju na desetke milijuna eura.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.