Top News
300 prikaza

Najluđe teorije o Titu: Bio je sin Franza Ferdinanda?

Express
Express
Novi broj tjednika Express donosi sve teorije urote o najvećem sinu naših naroda i narodnosti. Kažu da je umro čitajući Kuran, kao veliki musliman, i da je živ, sigurno bi bio vođa ISILA

Davor Domazet Lošo nedavno je zapanjio javnost teorijama o podrijetlu pravog  Tita.

Naslovnica Expressa | Author: Express Express

“Zaokružena bi priča o drugu Titu”,  napisao je admiral u svojoj novoj knjizi, “izgledala ovako: Tito je izvanbračni sin uglednoga i bogatog Bečanina i Hrvatice služavke u kući navedenog. Otac mason, priznaje ga kao svog zakonitog sina...” 

No ne samo da je Tito bio lažni Tito nego je - tvrdi Lošo - bio i stvarni duhovni sin Winstona Churchilla. “A Churchill je Titu, ne slučajno, kada je 1960. krstareći Onasisovom jahtom Kristina posjetio Split, i kod njihova zadnjeg susreta, prema Titovim riječima izrekao ovu rečenicu: ‘Ti si, Tito, moj drugi sin’.”

Osim ove, lucidne teorije, donosimo i desetke drugih, ne manje zanimljivih. Jedna kaže da je Tito bio dijete Franza Ferdinanda - dakako ilegalno, jer je Austro Ugarska javno bila konzervativna zemlja iako je tajno živjela vrlo razuzdano - dok najinteresantnija teorija tvrdi kako je Tito pod kraj života bio musliman, i neprestano čitao Kuran. Sve je u novom Expressu. 

Donosimo i veliki popis Milanovićevih akvizicija - premijer želi u nove izbore ući s novim licima. Tko su ti ljudi, što oni znaju i mogu, analizira Tea Kvarantan Soldatić koja nam otkriva tko su “pravnik”, “ljubiteljica sevdaha” i “kvarnerski lav” koji bi trebali preporoditi stranku Zokija luzera. Otkrivamo i kakva sudbina čeka Željka Keruma nakon kazne za sukob interesa.  

Donosimo i veliki tekst o dosezima Vargine reforme koja će uništiti zdravstvo i domove zdravlja.  U novom Expressu je i tekst o tome kako se Zlatko Canjuga obogatio a sad prodao svoju zlatnu koku. Čovjek kojemu su se nekoć svi smijali  sad živi u viletini od 400  kvadrata, na  Tuškancu, i pita “pošto svijet”. Malo ga, doduše, istražuje Uskok, ali s tim se živi... 

Goran Aleksić analizira može li Vlada napraviti nešto nakon presude Vrhovnog suda za Franak. Tu je i velika analiza o tome zašto su Česi uspjeli, a mi nismo te veliki intervju s turskom novinarkom Ece Tamelkuran, koja kaže da je Erdogan sultan 21 stoljeća. Objavljujemo i tekst o Sulejmanovoj keramici u Mimari. Čudo! U Expressu pišu Hrvoje Šalković, Miro Lilić, Tomislav Klauški...

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zgubidan30 19:05 21.Svibanj 2015.

    60 000 gladne djece ide u školu svaki dan bez pristojnog obroka!