Top News
687 prikaza

Neobrazovani ekstremist Sanel Kajan gradi mržnju prema Hrvatima i Srbima

YouTube
Priučeni ratni novinar koji je cijelu svoju karijeru izgradio na širenju mržnje prema Hrvatima i Srbima. Ovaj toksični političar je u ovih nekoliko godina više uspio zagaditi i podijeliti Mostar, nego HDZ i SDA u trideset godina

Objavljivanje poruka između već kontaminirane Josipe Rimac i Ivana Turudića, inače glavnog državnog odvjetnika in spe, nagoviješta da ovo nisu jedini kosturi koji će ispasti iz HDZ-ova ormara u ovoj izazovnoj godini. Za pretpostaviti je da će ova izborna godina biti godina skandala, prevara i sramotnih poteza kojima se nitko ne bi trebao dičiti. Ali nije Hrvatska usamljena. Ove će se jeseni održati i lokalni izbori u Bosni i Hercegovini. Ako smatrate da je predizborni period u Hrvatskoj kaotičan, onda trebate vidjeti onaj u BiH. Predizborna kampanja u BiH je izvjesni period u kojem će vas nekakvi megalomani izmaltretirati ispraznim obećanjima, plakatima, nemuštim govorima i utopijskim frazama koje ne umiju ni izgovoriti kako treba. No ako uzmemo u obzir da jedno društvo koje se nalazi u višegodišnjoj letargiji i krizi nakon određenog vremena počinje rađati ekstreme, onda je sve lako shvatljivo. Društvene vrijednosti se urušavaju, a sve je više onih koji se na raznorazne načine pokušavaju domoći što većeg materijalnog dobitka, čemu i svjedoči sve više pljački, ovisnika o igrama na sreću i onih koji ulaze u političke stranke. Na scenu stupaju neobrazovani ekstremisti. Jedan od takvih je i izvjesni Sanel Kajan iz Mostara, inače član Komšićeve improvizirane partije. Riječ je o priučenom ratnom novinaru koji je cijelu svoju karijeru izgradio na širenju mržnje prema Hrvatima i Srbima. Ovaj toksični političar je u ovih nekoliko godina više uspio zagaditi i podijeliti Mostar, nego HDZ i SDA u posljednjih trideset. No što je najgore, takvi u domaćoj politici očito dobro prolaze.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BESTpartizan 09:12 16.Veljača 2024.

    nacionalist