Top News
2526 prikaza

Ni tisuće ralica nisu uspjele počistiti snijeg u Moskvi

Na moskovskim ulicama tisuće ralica čiste snijeg
YouTube screenshot
'Mećava stoljeća' je u potpunosti blokirala normalni život u glavnom gradu Rusije, pa Moskovljani na posao idu na skijama

Iako su naviknuli na oštre zime s mnogo snijega, ovakvu sniježnu mećavu ne pamte ni najstariji Moskovljani. Nekoliko tisuća ralica i razna mehanizacija danonoćno čisti snijeg s ulica, no problem su i stotine polomljenih stabala koja su pukla pod težinom snijega i leda, javlja Russia Beyond

 

Gradske vlasti kažu da se ovakva zima ne pamti u glavnom ruskom gradu ni u posljednjih 100 godina

Zbog prometnog kolapsa zimska služba i nadležni komunalci zamolili su građane da ne idu automobilima na posao kako se ne bi stvarali čepovi, pa su mnogi poslušali njihov savjet, no nisu daleko dospjeli. Osim onih koji su stali na skije ili krenuli snowboardima.

 

Otkazani su deseci vlakova i stotine autobusnih linija, a oni koji su imali sreću dočekati prijevoz, nerijetko su morali izlaziti iz vozila i gurati ga iz snježnih nanosa. 

 

Pravi kolaps vlada i u međunarodnoj zračnoj luci Šeremetjevo jer su otkazani i deseci letova, pa su mnogi putnici satima ostali zarobljeni na aerodromu. 

       NASTAVAK NA IDUĆOJ STRANICI...

  • Stranica 1/2
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • makan1210tahi 10:43 26.Prosinac 2018.

    kad nemaju bandića