Top News Izbori u Americi
2011 prikaza

"On je iluminat, radi za CIA-u i želi uvesti diktaturu"

Donald Trump
REUTERS
Teške optužbe na račun kandidata za američkog predsjednika stavljene su u tužbu pred američkim sudstvom

Donald Trump je komunist, pripadnik Novog svjetskog poretka (NWO) i možda je bio upleten u korištenje bežične tehnologije kako bi natjerao aligatora da pojede dijete, ako je vjerovati tužbama protiv Trumpa. 

"Obitelj Trump godinama surađuje s Novim svjetskim poretkom i planiraju svrgavanje vlasti", stoji u tužbi na kalifornijskom okružnom sudu. "Radili su zajedno s Novim svjetskim poretkom, Osovinom zla i Rooseveltovom diktaturom. Planiranje uloge Donalda Trumpa u Novom svjetskom poretku, Treći svjetski rat i predsjednički izbori ove godine planirani su već desetljećima u obitelji Trump", piše u tužbi bračni par Janis i Gregory Kaighn.

Donald Trump | Author: REUTERS REUTERS

Tužitelji su uvjereni da Donald Trump uopće ne može biti američki predsjednik zato što je očito da je pripadnik NWO-a i da su iluminati izmislili komunizam. Zbog zakona o kontroli komunizma iz 1954. godine, Trump kao komunist ne smije biti predsjednik SAD-a, a njegova kandidatura je pokušaj nasilnog rušenja legitimnih vlasti, tvrdi bračni par.

U telefonskom razgovoru za Daily Beast Kaighnovi su rekli da je zakon o komunistima iz 1954. zapravo šifrirani priručnik za preuzimanje vlasti. "Netko je napokon razbio šifre. Da biste iole razumjeli taj zakon morate shvatiti da 'komunist' znači 'iluminati'. Komunizam su izmislili teroristi da preuzmu Rusiju", rekao je Gregory Kaighn. Dodao je da Trumpovi kontakti s američkom mafijom daju jednu širu sliku i zbog toga bi ga trebalo zakonski proglasiti komunistom prema tom zakonu iz 1954. godine. 

"Donald Trump pripadnik je iluminata. On je tajni predsjednički kandidat i potajice želi oduzeti nam demokraciju i uvesti trajnu diktaturu u Sjedinjene Američke Države" stoji u tužbi. Od suda Kaighnovi traže da potvrdi kako je Trump član Komunističke partije i zbog toga ne može postati predsjednik SAD-a.

Donald Trump | Author: REUTERS REUTERS

"Donald Trump definitivno nije član Komunističke partije. Mi ga odbacujemo", rekli su iz američke Komunističke partije. Estevan Nembhard rekao je: "Dio smo pokreta koji želi uništiti njegovu vrstu mržnje".

Tužba Kaighnovih tek je jedna u nizu tužbi u kojima se spominje Trumpovo ime. U svibnju je podignuta tužba protiv "Bilderberg grupe, CIA, NSA, FBI, KBR, Turner i ostalih", a među ostalima se našao i Trump International. U tužbi je ispričana priča o godinama sustavnog zlostavljanja kojeg su provele tajne udruge, a tužitelj je rekao da su te organizacije natjerale njegovu djevojku da ga ostavi, koristili su ptice da ga špijuniraju i pokušali su mu "isprati mozak kako bi postao homoseksualni fašistički diktator".

Donald Trump | Author: REUTERS REUTERS

Još jedna relativno nedavna tužba navodi Trumpa kao suurotnika u ostvarenju novog svjetskog poretka. "Ubojstvo natjecateljice The Voice, masakr u klubu Pulse i napad aligatora na dijete u Disneyevom odmaralištu rezultat su CIA-inog elektroničkog nadgledanja bežičnim signalima što ih šalju putem satelita i navode GPS-om. Kontroliraju i zlostavljaju pojedine ljudske organizme ili životinje sve dok ne podivljaju ili ne urade nešto što CIA želi", stoji u tužbi.

Velika većina takvih tužbi završi odbačeno gotovo istog dana, ali Kaighnovi su uvjereni da će uspjeti. "Objavljeno je mnoštvo istraživanja. Tko god se odluči suprotstaviti se našim činjenicama na sudu će zasigurno izgubiti", kaže Gregory Kaighn.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.