Top News
868 prikaza

Otkrivamo: Hoće li lustrirati Tita i Tuđmana

Naslovnica Express
Express
Tito i Tuđman zadovoljavaju sve kriterije za lustraciju, osim ključnog – nisu živi

Tomislav Karamarko zagonetno je rekao da HDZ ne sprema zakon o lustraciji! Je li time odustao od svoje zvijezde vodilje?

Naslovnica Express | Author: Express Express

Express otkriva da nije! HDZ ne piše zakon nego to radi Bruna Esih. Neće se zvati zakon o lustraciji nego... Sve piše u Expressu.

U novom Expressu donosimo nepoznata Tuđmanova pisma Titu, detalje prepiske dvojice tada istaknutih komunista, kao i analizu kako će proći u lustraciji, za koju zadovoljavaju sve uvjete osim ključnog - nisu živi... 

No, nije to razlog da ih ne stigne i ovozemaljska pravda: vladajući imaju katalog za lustraciju na kojem će biti živi i mrtvi! 

Express još otkrivamo i tko je Don Quijote iz Zadra, Dušan Lungo Polovina, svjetski rekorder u neprekidnom radu, koji je odlučio s vrha SDP-a detronizirati hrvatskog rekordera u neradu, Zorana Milanovića. 

Ivo Brešan, pisac koji je najbolje prikazao socijalističku i postsocijalističku močvaru u nas, za Express govori o tome kako smo postali Mrduša Donja. 

Za Express pišu Tomislav Klauški, Josip Mlakić, Emir Imamović... Od danas novi broj na svim kioscima!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.