Top News
4330 prikaza

Pernar je ipak samo performer koji je zalutao u politiku

Ivan Pernar u Saboru pozira s Expressom
Patrik Macek/ PIXSELL
Ivan Pernar je dan nakon što je napustio emisiju Nedjeljom u 2, napustio i studio televizije Z1

Ivan Pernar je na svom Facebook profilu objavio kako je nakon tri minute napustio studio Z1 televizije gdje je gostovao na temu, barem je tako objavio na Facebooku, cenzuri na HRT-u.

Pernar je tako oborio rekord, obzirom da je u nedjelju emisiju Aleksandra Stankovića napustio u 15. minuti, dok su mu na Z1 'digli tlak' nakon samo tri minute.

Vladimira Palfi i Vilibor Sinčić Drama Top News Svi misteriji Vladimire Palfi, vladarice Živog zida

"Upravo sam izašao iz Z1 studija jer mi voditelj nije dao da kažem istinu o Stankoviću", napisao je Pernar na Facebooku, te ubrzo objavio još jedan status u kojem je iznio uvjete bez kojih ubuduće više neće pristati gostovati na nekoj televiziji.

"Imam samo dva uvjeta za gostovanja na televiziji, a to je da mi se dozvoli da govorim i da mi se ne sugerira što bi trebao govoriti, a što ne bi. Ako ne želite čuti što imam za reći ili vas smeta to što govorim, nemojte me zvati u emisiju, zovite nekog drugog s kim možete manipulirati, takvih ima bezbroj", kaže Pernar.

S ovim tempom napuštanja emisija usred razgovora koji mu se ne sviđa Pernar će vrlo brzo ispucati sve televizije, obzirom da su mu ostale još samo tri nacionalne kuće kojima može izvesti sličnu glupost – Nova TV, RTL i N1.

Kada je emisiju napustio prvi put kao što je bio slučaj kod Aleksandra Stankovića Pernar je možda i poslao neku poruku, ali drugo napuštanje emisije samo potvrđuje da Pernar zapravo ne zna ništa o dijalogu, komunikaciji i medijskoj kulturi.

Ivan Pernar BUNTOVNIK Top News Pernar demonstrativno prekinuo Nedjeljom u 2

Nakon što je u dva dana naprasno napustio dvije emisije jasno je da smo ušli u fazu kada je i više nego vidljivo da je Pernar potrošio ono što je imao kao saborski zastupnik i vratio se svojim korijenima – on je ipak samo performer koji je zalutao u politiku. 

Pernaru će trebati još puno utakmica u nogama i popriličnog političkog i životnog iskustva kako bi shvatio da cmizdrenjem o tome da mu ne daju govoriti, što je usput potpuni nonsense, samo pokazuje da razmažena djeca u politici mogu biti samo luzeri, nikako lideri. Kada ne bi napuštao emisiju svaki put kad mu neko pitanje nije po volji, Pernar bi možda uspio nešto i reći. Ovako, ostat će među ostalim zapamćen i kao "onaj koji se dizao sa svake emisije".

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.