Top News
4004 prikaza

Plenković je ljut na članove uprave Ine zbog otpremnine

Tomislav Miletić/PIXSELL
Premijer se riješio korone i krenuo u obračun s Ininom upravom. Pravednički bijes ga je uhvatio jer ne žele otići bez otpremnine. Sve je komentirao još u ponedjeljak.

Premijer se riješio korone i krenuo u obračun s Ininom upravom. Pravednički bijes ga je uhvatio jer ne žele otići bez otpremnine. Sve je komentirao još u ponedjeljak.

O razrješenju hrvatskih članova uprave Ine:

Moram priznati da sam itekako zatečen činjenicom da se nitko od njih uopće nije oglasio ova četiri tjedna, što je po meni još gore. Imate megaaferu oko koje svi mi, koji najmanje imamo doticaja s time, moramo nešto tumačiti, a oni koji su dobili naše povjerenje, na naš prijedlog da budu članove uprave, o tome nisu rekli ništa. Bit će razriješeni na sjednici nadzornog odbora. Ima načina, može se dogoditi da ne dobiju otpremninu.

 | Author: Sanjin Strukić/PIXSELL Sanjin Strukić/PIXSELL

O odgovornosti uprave Ine:

Nismo mi te ljude postavili da netko od njih počini kazneno djelo. Možda nisu vidjeli, možda je način upravljanja takav da do njih informacije ni ne dolaze, sve ćemo to utvrditi. No ovo je neka vrsta objektivne odgovornosti. Ako vi dobijete povjerenje Vlade da budete imenovani u upravu Ine i ako vam Vlada kaže da je ovo vrijeme za povlačenje odgovornosti, što prevedeno na hrvatski jezik znači ostavku, onda netko tko je razuman, racionalan, poslovno sposoban shvaća koja mu se poruka šalje i poduzima adekvatan korak. Ako su Mađari shvatili poruku, nema logike da naši članovi nisu i ne odlaze sami.

O Damiru Škugoru kao mozgu operacije:

Jesam ja ovo mogao znati? Jedino da stavimo službe da svakoga prate, a to jednostavno nije moguće. Uvijek ispada tako da se negdje netko nađe i da se onda cijela ekipa krene blatom nabacivati.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BESTpartizan 09:12 29.Rujan 2022.

    Hdzovci dosta vas je 200 afera imate

  • IGOR051 16:52 27.Rujan 2022.

    Neće Dalić otić bez otpremnine dok Martina drži Plenkija u šaci.