Top News
226 prikaza

Sinovčiću blokirane dionice, stanovi, auti...

Reno Sinovčić
Filip Brala (PIXSELL)
Reno ne smije raspolagati niti dionicama NK Zadra

"Svojom imovinskom karticom ne želim zamarati građane Zadra. Sve što sam stekao bila je moja borba kroz život. U konačnici, kada postanem gradonačelnik, o vlastitoj imovinskoj kartici obavijestit ću nadležna tijela pa će na isti način biti i dostupna javnosti", kazao je Reno Sinovčić u svibnju 2013. novinarki Slobodne Dalmacije.

Ribar iz Novigrada koji je u javnosti često tituliran kao "kontroverzni poduzetnik" u to se vrijeme kandidirao na izborima za gradonačelnika Zadra, a porijeklo njegove imovine, kako tada tako i sada, često je bila tema zadarskih kuloara.

Od tada do danas, Sinovčić nije ispunio svoju političku ambiciju da postane čelni čovjek Zadra, no u međuvremenu imovina njega i njegove obitelji našla se prvo na meti, a zatim i pod blokadom USKOK-a.

A iz pravomoćne odluke Vrhovnog suda može se među ostalim doznati i da Sinovčić ne smije raspolagati sa 119.192 dionice NK Zadra nominalno vrijednih 23,8 milijuna kuna. 

Imovina u milijunskoj vrijednosti blokirana je i njegovoj supruzi, te dio imovine njegovih kćeri.

Što sve Reno Sinovčić ima u vlasništvu i koju je imovinu USKOK blokirao njemu i njegovoj obitelji pročitajte na vecernji.hr.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.