Top News
348 prikaza

Šok: Za Tita su lažirali i spuštanje na Mjesec

Express
1/2
Express
Što Tito ima s NASA-om? Otkriva to novi dokumentarac čiji će autori u New Yorku prikazati šokantna otkrića iz američkih arhiva
Naslovnica Express | Author: Express Express

Kamen s Mjeseca i posjet svemirskog trojca Neila Armstronga, Michaela Collinsa i Edwina Aldrina Jugoslaviji pobudili su interes slovenskog redatelja Žige Virca (29) koji je napravio dokumetarac o vezi Tita i NASA-e. 

Sve detalje iz dokumentarca koji će u travnju biti prikazan u New Yorku na uvaženom Trbeca festivalu donosi novi broj Expressa. 

Je li Jugoslavija uistinu bila treća zemlja u povjesnoj utrci u osvajanju Mjeseca, je li Tito Amerikancima prodao svemirski program, jesu li ga zato posjetili i poklonili mu mjesečev kamen, čitajte u najčitanijem političkom tjedniku. 

U novom broju donosimo i šokantan nastavak SDP-ovih transkripata i stranačku prepisku Komadininih i Milanovićevih ljudi. 

Zbog čega se Karamarko sada boji Milijana Brkića više no ikad i što to Brkić sprema u HDZ-u, otrkiva Express. 

Glumac Lazar Ristovski otvoreno govori o kockanju, Emir Imamović Pirke piše o glumačkoj legendi Draganu Nikoliću. Tko je vuk, a tko ovce u Saboru pojašnjava Edo Popović. To je samo dio ekspresnih tema koje vas čekaju u novom broju. 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.