Top News
2492 prikaza

Šokantna istina o biskupima i ustaškom pozdravu: Karamarko ih se panično boji...

Express
Express
Tjednik Express donosi i do sad nepoznate detalje o odnosu dijela svećenika i biskupa prema šefu HDZ-a Karamarku, ali pokazuju kako je baš za aktualne Milanovićeve vlasti Crkva postala snažnija no ikad!

Novi broj tjednika Express otkriva šokantnu istinu o biskupima koji žele pozdrav “Za dom spremni”. Oni, ustvari, rade za Milanovića!

Naslovnica Express | Author: Express Express

Novi broj tjednika Express od petka je na svim kioscima s ekskluzivnim materijalima koji otkrivaju dramu na Kaptolu. Zbog skandalozne inicijative za povratak ustaškog pozdrava "Za dom spremni" oko katedrale bukti sukob koji bi, kažu, mogao uskoro postati javanDok jedni na Kaptolu žele ublažiti čitavu priču i tvrde da je inicijativa za ustaški pozdrav samo rezultat inata, drugi šokantno objašnjavaju da dio svećenika time namjerno ide na ruku Zoranu Milanoviću i njegovoj stranci!

Tjednik Express donosi i do sad nepoznate detalje o odnosu dijela svećenika i biskupa prema šefu HDZ-a Karamarku, ali pokazuju kako je baš za aktualne Milanovićeve vlasti Crkva postala snažnija no ikad!

U Expressu se može pročitati i nevjerojatna priča o hrvatskim programerima koji su stvorili svemirski program o kakvom NASA može samo sanjati. Taj je hrvatski softver brži i bolji od onih za put na Mars!

Iz tamnih hodnika Banskih dvora stiže i bizarna priča o ministru Lalovcu i njegovim kolegama koje danas svim silama žele da im on bude prijatelj. A nekad su mu se smijali...

No, najčudnija priča u Expressu govori o novoj političkoj kampanji Radimira Čačića. Sa svojim slikama iz zatvora, kistom i platnom, najprije ide u Slovačku, a na tom pohodu će mu pomagati Mesić i Josipović! 

Samo za tjednik Express piše najveća i najjača ekipa hrvatskih intelektualaca, kritičara, kolumnista i književnika: Ivana ŠojatEdo Popović i Josip Mlakić, Seid Serdarević i Živorad Tomić, Ilko Čulić, Emir Imamović... A redatelj i novinar Guardiana Aris Chatzistefanou ekskluzivno za Express objašnjava zašto je njegova rodna Grčka samo pokusni kunić za zemlje poput Hrvatske.

  • Avatar una1
    una1 19:14 03.Rujan 2015.

    Lalovac je iznenađenje i osvježenje nakon linića.