Top News
2827 prikaza

Što je Branimir Glavaš radio u Ministarstvu pravosuđa?

Sanjin Strukić/PIXSELL
Na ulazu se susreo i s tad netom izabranim predsjednikom Visokoga kaznenog suda, Željkom Horvatovićem, čiji će sud u drugom stupnju razmatrati prvostupanjsku presudu Glavašu ako bude žalbi

Branimir Glavaš, kojem je predsjednik Zoran Milanović vratio odlikovanja i kojem sude ispočetka za ratni zločin, početkom travnja je viđen kako ulazi u Ministarstvo pravosuđa. To nam je potvrdio i sam Glavaš, ali kaže da nije bio na sastanku s ministrom Ivanom Malenicom niti je u ministarstvo došao povodom svog slučaja.  
Na ulazu se susreo i s tad netom izabranim predsjednikom Visokoga kaznenog suda, Željkom Horvatovićem, čiji će sud u drugom stupnju razmatrati prvostupanjsku presudu Glavašu ako bude žalbi bilo koje strane. Glavaš kaže da je bio u prijateljskom posjetu Josipu Salapiću, bivšem HDSSB-ovcu, koji je već drugi mandat državni tajnik u ministarstvu. 
- Dosad sam bio kod Salapića barem četiri-pet puta. Kad sam u Zagrebu, uvijek se prijateljski nađemo i to nema nikakve veze niti s mojim slučajem niti s povratkom odlikovanja. Ne znam kod koga je išao Horvatović, mi se i ne poznajemo osobno, ali sam se zezao da smo se skoro sudarili u liftu - kaže nam Glavaš.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zeljo 16:38 04.Srpanj 2021.

    pocastiti glavonju kiselinom pa zveknuti maljem od 50 kg, satrat ga ko zmiju

  • BESTpartizan 18:10 29.Lipanj 2021.

    isao s hdzovcima na kavu