Top News
805 prikaza

Što mu je bilo? Kovač urlao na Rivi: Ajmoooooo!

Miro Kovač
screenshot/youtube
Miro Kovač se na skupu HDZ-a u Splitu pojavio u izdanju u kojem ga nikad do sada nismo vidjeli

U Splitu je u srijedu održan veliki HDZ-ov predizborni skup za X izbornu jedinicu. Među brojnim HDZ-ovcima je bio i tehnički ministar vanjskih poslova Miro Kovač koji se posebno istaknuo svojim 'nastupom' preuzevši ulogu glavnog animatora.

"Ajmo, ajmo, ajmo...Pobjeda, pobjeda...", vikao je Kovač, a simpatizeri stranke oduševljeno su prihvatili njegov poziv i skandirali zajedno s njim.

Kovač je u četvrtak putem svog Facebooka poručio kako ga je sinoć ponijelo, a kaže da im je Torcida, koja je prosvjedovala, pomogla u dizanju atmosfere.

'Sinoć je atmosfera na splitskoj rivi na završnom skupu HDZ-a s kolegama kandidatima za 9. i 10. izbornu jedinicu bila veličanstvena, iako to neki pokušavaju prikazati drugačije - ali bezuspješno! Bilo je izvrsno, pobjednički. Došao je i dio navijača Torcide. Pomogli su nam u dizanju ambijenta. Hvala im. A i mene je ponijelo. Nima Splita do Splita!!! Idemo po pobjedu', poručio je Kovač na Facebooku, pod egidom ''VJERODOSTOJNO TEMPERAMENTNI'.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.