Top News
1528 prikaza

Šunjergi 40 godina za ubojstvo roditelja!

Tin Šunjerga
Dino Stanin (PIXSELL)
Donesena je presuda u monstruoznom slučaju ubojstva roditelja u Čistoj Velikoj

Tin Šunjerga (20) osuđen je na zadarskom Županijskom sudu na 40 godina zatvora zbog ubojstva svojih roditelja. Šunjerga je u ožujku prošle godine u Čistoj Velikoj kraj Vodica hicima iz pištolja usmrtio majku Silvanu (46) i oca Marina (45).

Tužiteljstvo tereti Šunjergu da je roditeljima iz osvete pištoljem pucao u glavu jer su mu prigovarali zbog loših ocjena i konzumiranja raznih vrsta droge te mu nametali zabrane, a što je on doživljavao kao prikraćivanje njegovih sloboda.

Njegov prijatelj Ivan Škarić, koji ga nije prijavio iako je znao za ubojstvo, dobio je uvjetnu kaznu od godinu dana zatvora u koji neće ići ako u tri godine ne počini kazneno djelo.

Šunjergi se u Zadru sudilo iza zatvorenih vrata jer je sud isključio javnost s glavne rasprave. Vrhovni sud je slučaj sa šibenskoga premjestio na zadarski Županijski sud jer je većina šibenskih sudaca sudjelovala u istrazi.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.