Top News
1102 prikaza

Tajna računica: Rafale će nas koštati 75 milijuna € godišnje

EXPRESS
Donosimo svjetske teme, vrhunske analize, reportaže, velike intervjue, kolumne... Potražite novi broj tjednika Express na svim kioscima od petka 1. rujna

Zavirili smo malo u budućnost pa se naježili: Film hrvatske sutrašnjice zove se Loš i gori, ali ni Baba Vanga ne bi znala reći tko je na vlasti a tko u oporbi. Ivan Pandžić piše: "Iznajmljivanje apartmana najmanje je oporezovana djelatnost u Hrvatskoj, ali se dosad nitko nije želio zamjeriti tim biračima. Sad će ipak morati, a i vlasnici kuća u jadranskim mjestima mogu očekivati poskupljenje". Psihijatar i psihoanalitičar dr. Hrvoje Handl o zatvorskoj fotografiji Donalda Trumpa te liku i djelu: "Trump je kombinacija moći, gluposti i narcizma". Talijanski pisac Antonio Scurati u intervjuu o Duceu: "Mussolini je bio arhetip svakog populističkog lidera idućeg stoljeća, uključujući ove današnje". Dalibor Milas piše: "U kontekstu Crkve našeg vremena i naša zagrebačka katedrala tjera nas na promišljanje: je li srednjovjekovna definicija i svećenstva i Crkve još održiva?". Analiziramo: 75 milijuna eura za letne Rafale. Godišnje! Ili Francuzi nam šalju rabljene avione koji će papreno koštati.

Potražite novi broj tjednika Express na svim kioscima od petka 1. rujna

 | Author: EXPRESS EXPRESS

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.